Annoona, kirimoija, cherimoya, kermaomena - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Erikoisten hedelmien kokeilu eteni hunajapomelon ja granaattiomenan kautta Hullareilla myynnissä olleeseen cherimoyaan, josta en ollut kuullut koskaan aiemmin. Pienellä googlauksella selvisi, että kyseessä on erittäin herkullinen, sorbettimainen herkku, jonka maku on sekoitus banaania, ananasta, papaijaa, persikkaa ja mansikkaa. Kieltämättä kuvaus on osuva.
Eksoottisen hedelmän nauttiminen suoritaan niin, että pistät sen ainakin tunniksi pakastimeen. Kun hedelmä on kunnolla kohmeessa, on aika halkaista se. Tarvitset operaatioon leikkuulaudan, terävän veitsen ja lusikan sekä astian jonne sylkeä siemenet.
Kauho kohmeinen hedelmäliha lusikalla. Voit imeskellä hieman lakritsilta maistuvat siemenet. Keskiosan kannan voi napata helposti irti puolikkaista.
Ehdottakaa jotain eksoottista hedelmää, jota voisin testata seuraavaksi?
Merkintään liittyvät avainsanat: annoona, cherimoya, hedelmä, kermaomena, kirimoija, kuoriminen, ohje, sorbetti, vinkki
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!
Sinun tulee olla kirjautuneena, jotta voit kommentoida. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.