Haku

Glu.fi on saanut uuden, monipuolisemman hakukoneen joka on vielä beta-vaiheessa eli testikäytössä. Lähetä palautetta, jos kone ei löydä etsimääsi.

Syötä hakusana tai useita hakusanoja. Voit myös käyttää sanojen osia - gluteeniton löytää enemmän kuin gluteenitonta.
Valitse kuinka haluat hakutulokset järjestettävän. Jos muistat etsimäsi sisällön olleen palvelussa jo kauan, kannattaa valita Vanhimmat ensin.

Hakutulokset

Löytyi 44 osumaa vinkeistä.

< Alkuun | < Edelliset1 2 3 4 5 Seuraavat > | Loppuun >
m8bar
Baari, josta sai gluteenitonta Estrella Daura -olutta.
22.8.2010 20:20
Pharmacy (apteekki)
Italiassa gluteenittomat tuotteet löytyy apteekeista. Täältä sai leipää ja pastaa (Schär) sekä tilaamalla seuraavaksi päiväksi gluteenitonta olutta. Merkkiä en muista, mutta ihan hyvää oli, tilasin 10 pulloa ja maksoi 29e.
8.4.2010 22:53
Lino's Bar
Breuil-Cerviniassa kylän kupeeseen laskevan rinteen alla paraatipaikalla oleva Lino's oli todella positiivinen yllätys. Sieltä sai mm. gluteenitonta pizzaa (valmis pohja, suht pieni mutta ihan maukas), lasagnea ja tiramisua (todella hyvää). Lisäksi...
8.4.2010 22:47
Hong Kong ja Macao keliaakikon silmin
Alkuvalmistelut Reissuun tuli taas varauduttua perinteisellä tavalla. Muutama paketti leipää, pikapuuropusseja, nuudeleita, pizza-keksejä, suklaata, lakritsia, kahvia ja Kukko-olutta pakkautui mukaan. Tulivat tarpeeseen. Saavuimme Helsinki...
29.3.2010 00:42
Voglia Di Pizza
Pizzeria josta saa gluteenitonta pizzaa, pastaa, olutta, tiramisua... Gluteeniton ruokalista erikseen.
10.1.2010 14:49
Mainos
Senza glutine ROOMA
Vietin Roomassa vajaan viikon ajan ja siellä gluteeniton ruokailu onnistui mainiosta. Lennot olivat Finnairilla ja ruoan olin tilannut etukäteen. Menomatkalla homma sujui ja sain ruoan kanssa todella hyvää gluteenitonta sämpylääkin. Roomasta Suomeen...
9.1.2010 22:40
Sambuca-ravintola
Etelä-italialaista kotiruokaa tarjoileva, vuodesta 1987 toiminut ravintola Keskuspuiston kupeessa. Gluteeniton menu ja gluteenitonta olutta tarjolla. Myös gluteenittomat leivät ruoan kanssa. Super-ystävällinen palvelu. Kannattaa käydä!
3.1.2010 19:26
Ruby Foo's -ravintola
Mainio, aasialaista tarjoava ravintola aivan Times Squaren naapurissa. Erillinen gluteeniton menu ja gluteenitonta olutta tarjolla. Kannattaa käydä.
3.1.2010 19:15
Heather's Bar
Yksi harvoista New Yorkin ravintoloista, joista saa gluteenitonta olutta ja vieläpä montaa laatua. Hanasta löytyy myös Blackthornin siideriä ja häppärin aikaan kaikki juomat on "kaksi yhden hinnalla." Pieni, mutta oikein kotoisa paikka.
3.1.2010 17:47
Gluteenitonta Berliinissä
Lompsa Berliinissä 1.7 -1.8.2009 Olimme varanneet mieheni kanssa huoneistohotellin, jotta voisin valmistaa aamiaisen hotellilla. Huoneisto oli varustettu jääkaapilla, mikroaaltouunilla, liedellä, astianpesukoneella ym. Tämä vuosi oli ensimmäiseni...
25.10.2009 15:02
< Alkuun | < Edelliset1 2 3 4 5 Seuraavat > | Loppuun >

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Yleisimmät hautUusi Eduskunta

Katso listaus, ketkä kansanedustajat lupasivat tukea ruokavaliokorvauksen korottamista. Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin.