Gluteenittomat hampurilaiset

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2 3
Seuraavat > Loppuun >>
 • Suviih  629 viestejä9.4.2009 14:33

  elluski kirjoitti:
  Ai niin ja sitä kans piti kysymän,että jos haluun aloittaa uuden aiheen mistä pääsen oman otsikon alle kirjoittaan sitä?? Tää kyllä kuulu edes tähän ketjuun tää kyssäri ja miulla oli noista hamppareista ensin jotain kysyttävää,mutta jos joku viittis neuvoo ku olen 5 peukaloo omaava tän systeemin kaa..

  Kirjaudut sisään, klikkaat otsikkoa "Keskustelu" ja valitset keskutelualueen jonne haluat uuden keskustelun aloittaa (esim. yleinen keliakiakeskustelu, gluteeniton ruokavalio jne) ja kun keskustelualueen sivu aukeaa, lukee ylhäällä sinisellä "Aloita uusi keskustelu". Sitä klikkaamalla pääset aloittamaan uuden aiheen.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • keliaiti 36 viestejä9.4.2009 19:13

  Ranskasta ei ainakaan saa Mäkkäriltä gluteenittomia. Erehdyimme kysymään ja saimme vastaukseksi esitteen, jossa kerrottiin heidän laskeneen ruokien rasvapitoisuuksiaKysyjä oli kielitaitoinen, joten siitäkään ei ollut kiinni!

 • elluski 15 viestejä8.5.2009 09:57

  Mäkkäriä en voi muuta kuin kehua sen ensimmäisen toilauksen jälkeen..toivat mulle normaalin hamppiksen vaikka gluteenittomana tilasin:o
  Kerkesin haukkailla sämpylästä ja kerroin kaverilleni,että onpas onnistunut sämpylä-kerrassaan herkullinen..sit rupesin syynäileen tarkemmin koostumusta ja ÄÄÄK! se oli normaali sämpylä!!
  Pahoittelivat tilannetta ja sain lahjakortin seuraavaksi kertaa.
  Sen jälkeen ei ole koskaan töpätty ja sämpylänkin osaavat sopivasti lämmittää-ei ole ollut sitkeä! Lurps,,,tuli nälkä

  keliakia v.-93

 • Mainos

 • keliaakikko97 107 viestejä25.5.2009 09:18

  keliaiti kirjoitti:
  Erehdyimme kysymään ja saimme vastaukseksi esitteen, jossa kerrottiin heidän laskeneen ruokien rasvapitoisuuksia

  Elämässä ei ole pakko kun kuolla!... ja noudatta gluteenitonta ruokavaliota.

 • jonskuli 2 viestejä27.5.2009 15:31

  Mä suosittelen Rollsin hampurilaisia. Ovat todella hyviä ja sämpylä on paljon parempi, kuin se Moilasen kuiva!!!

 • anniina 14 viestejä10.6.2009 15:22

  Samaa mieltä - mäkkäristä saa niin paljon parempia hampurilaisia kuin Hesestä. Vinkkinä: Kuopion juna-asemalla oleva ravintola (nimeä en nyt muista) myy myös gluteenittomia hampurilaisiannoksia. En silloin tilannut, mutta näin mainostivat!

 • ponipimu 239 viestejä11.6.2009 01:02

  Kalajoen hiekkasärkkien ABC:llä on hese, ja siellä saa gluteenitonta hampparia ja ranskalaiset ovat myös gluteenittomia. Meillä suositaan tätä paikkaa kun on lähellä ja yleensä sanifani-uintireissun yhteydessä käydään iltapalalla.

  Kokkolan ABC:n hesellä taisi olla myös oma ranskalaisten paistoallas, en nyt tarkkaan muista kun vähemmän siellä käydään.

 • Jezu  Ylläpitäjä11.6.2009 11:32

  Näemmä Rolls hakeutunut yrityssaneeraukseen. Toivottavasti saavat jatkaa toimintaansa, että saadaan jatkossakin sieltä gluteenittomia burgereita

  Kauppalehti: Rahoitus ehtyi - hampurilaisfirma hakeutui saneeraukseen

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Ira 57 viestejä11.6.2009 12:30

  keliaiti kirjoitti:
  Ranskasta ei ainakaan saa Mäkkäriltä gluteenittomia. Erehdyimme kysymään ja saimme vastaukseksi esitteen, jossa kerrottiin heidän laskeneen ruokien rasvapitoisuuksiaKysyjä oli kielitaitoinen, joten siitäkään ei ollut kiinni!

  saksasta ja ranskasta ei saa helpolla matkusteleva gluteenitonta...meille annettiin kaloritaulukko saksan mäkkäristä kun kysyttiin gluteenitonta,voih ei! mutta siis saksan mäkkäristä saa gluteenitonta saksan keliakialiiton tekemässä kirjassa on mainittu montakin tuotetta gluteenittomana..mm marjajogurtti tällähetkellä ainakin.(tilanne elää niinkun kaikki tietää, valmistajat muuttuujne) ja onhan se pikkuriski syödä jotain salaattia, kun voi tosiaan olla kontaminoitu ja hlökunta ei tiedä mitään keliakiasta.muuten kaikki kaakaot sisältää saksan mäkkärissä gluteenia.myös koristekaakao esim cappucinossa.

 • HELLboun 11 viestejä12.6.2009 09:09

  McFeast ja tuplajuusto ovat aivan ykkösiä, eivät ole kuivia niin kuin kaikki muut. Hakkaa jonkun BicMacin 100-0 kannattaa ehdottomasti kokeilla esim. tuplajuustoa jos on aina ennen syönyt vaan BicMac aterioita.

 • Vaula 141 viestejä12.6.2009 12:21

  Rollsissa täytyy ehdottomasti käydä! Se on tietääkseni näistä kotimaan hampurilaisketjuista ainoa, josta saa myös kasvishampurilaisen gluteenittomana. Kaikissa muissa kasvispihvit on leivitetty ja/tai sisältävät muuten vaan gluteenia. En ole syönyt kertaakaan elämässäni gluteenitonta kasvishampurilaista (itsetehtyjen lisäksi), joten olin enemmän kuin ilahtunut kun huomasin Rollsin sivuilta että heiltä tuotetta löytyy

 • _Herneaivo_ 2 viestejä14.6.2009 15:38

  Mä menin heselle, saisinko juustohampurilaisen ja ranskikset, no, ne vastasivat, että se yks juuston viipale glu. hamppariin maksaa 2 EUROA!!!! Kaiken lisäksi ranskalaiset eivät edes ole gluteenittomia joten...
  Mun äiti on opetaja ja sen moni oppilas on töissä mäkkärillä. Niin me aina saadaan varmistus, että kaikki on ihan täysin gluteenittomia.

 • vaimo 19 viestejä23.7.2009 11:55

  Scan Burgereista saa hyviä gluteenittomia hampurilaisia! Aivan kaikissa Scan Burgereista niitä ei saa (ei olla saatu Toijalasta tai Ikaalisista), mutta ainakin Leviltä, Viitasaarelta, Pirkkalasta ja Kylmäkoskelta (Tampere-Turku tien varressa) on aina saatu ja saa listalta valita minkälaisen aterian itse haluaa.

 • Carsu 43 viestejä9.9.2009 16:11

  Itse sain keliakia diagnoosin vasta noin 4kk sitten, ja hampparit oli ehkä suurin murheen aihe.. Gluteeniton sämpylä mäkkärissä on tosi sitkeä kun sitä ei malteta sulattaa sulatusteholla vaan yleensä sulatetaan täysillä. Sitten puraiset ihanaan hamppariin mutta täytteet purskahtaakin toisesta päästä ulos Noh, ratkaisu tähän tuli ihanalta avomieheltäni joka oli ennen mäkkärillä töissä! Eli tilaan nykyään AINA hampparin ilman sämpylää Huvittavaa tämä on ollut mm Lommilan Mäkkärissä, jossa keittiön piti näyttää "hamppari" kaikille jotta saivat sitten yhdessä nauraa, mutta yleensä asenne on ollut positiivinen. Ei ole mitään järkeä tilata sitä sitkeää sämpylää, kun en sitä kuitenkaan sitten syö. Hesessä kävin kerran, mutta palvelu ja tietämys oli niin huonoa etten uskaltanut riskeerata vaan lähdin samantien mäkkäriin.

 • Jezu  Ylläpitäjä20.5.2010 21:33

  Näemmä Snacky-pikaruokaketju tarjoaa myös gluteenitonta. Heidän menuunsa oli ilmestynyt merkintä:

  HUOM! Kysy myös kasvis - tai gluteenitonta vaihtoehtoa.

  Onko kenelläkään kokemuksia mitä Snackylta saa gluteenittomana?

  Snackyn menu (PDF)

  Lista Snacky-ravintoloista

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Pilvinen 12 viestejä31.7.2010 22:51

  Kouvolan Rolls on nykyisin ihan mun lempipaikkani! Vaikka on tosi pieni eikä kovin viihtyisäkään niin gluteeniton hamppari on tosi hyvä, sämpylä ei ole ollenkaan sellainen sitkä kun muissa paikoissa(täytyiskin kysyä että mistä ostavat ne sämpylät). Olen syönyt neljästi jo juustoaterian siellä eikä kertaakaan ole tullut mitään vaivoja, reagoin tosi pieniin määriin gluteenia. Eli huolella ovat tehneet aterian. Heseä boikotoin. Kahdesti olen syönyt sen glut. hampparin ja ranskalaisia kokeilin kerran tyhmyyttäni ja tulin tosi kipeäksi.

 • vuodesta2010 25 viestejä31.7.2010 23:29

  Miksi ihmeessä gluteenittomat hampurilaiset on niin pahan makusia? Kävin tänään testaamassa Hesburgerin ja kyllä syömättä jäi... Sämpylän alaosa oli sama Moilasen sämpylä ku paikallisessa hampparipaikassa eli kuiva ja sitkeä. Se hajukin oli jotenkin ihan etova...
  Ja kyl vähä jännittää tuleeko maha kipeeksi ranskalaisista - testasin nekin. Ihan normaalit ranskikset tuli niinku taviksillekin.
  Taitaa loppua mun osalta hampurilaisten syönti

 • Afrodite 3 viestejä3.8.2010 23:31

  Mun mielestä myös nuo gluteenittomat hampparit ovat ihan hirveitä. Kolme kertaa olen Mäkissä käynyt syömässä, kun on hirveesti tehnyt mieli hamppari ateriaa, mutta en kyllä enää mene.
  Oletteko Kebabilla käyneet? Mä kävin kerran ja sain ihan hirveet vatsakivut, mikä ei kylläkään ollut yllätys. Mutta pitihän se itse todeta. Elikkä ei sitäkään

 • Jezu  Ylläpitäjä4.8.2010 11:50

  Afrodite kirjoitti:
  Oletteko Kebabilla käyneet? Mä kävin kerran ja sain ihan hirveet vatsakivut, mikä ei kylläkään ollut yllätys. Mutta pitihän se itse todeta. Elikkä ei sitäkään

  Täältä löytyy keskustelua kebabeista: Kebab-liha?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Pommipoika 2 viestejä4.8.2010 11:51

  Snackystä saa kaiken gluteenittomana. mutta eivät suosittele jättipihvejä, kun tulevat pahasti yli sämpylästä. Parhaat gluteenittomat burgerit saa Tukholman Burger Kingistä.

 • Jezu  Ylläpitäjä4.8.2010 11:54

  Tiedustelin pariin otteeseen Snackyn tuotteiden gluteenittomuudesta ja sain tällaiset vastaukset:

  Snacky asiakaspalvelu osa 1 kirjoitti:
  Gluteiinittomia tuotteita on tarjolla ainakin Espoon Niittykummussa ja saat niitä kysymällä asiakaspalvelijaltamme. Muut Snackyt toimivat yrittäjäperiaatteella, joten riippuen yrittäjästä tarjontaa on tai ei, jokainen yrittäjää tekee tuotetilaukset itsenäisesti.

  Hyvää ruokahalua Snackyllä!
  Snacky/Asiakaspalvelu

  Snacky asiakaspalvelu osa 2 kirjoitti:
  Hei vielä,
  ilmaisin itseäni huonosti. Siellä on gluteiinittomia sämpylöitä, joihin ravintolapäällikkö voi loihtia sinulle hampurilaisen.
  Snacky/Asiakaspalvelu

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • vuodesta2010 25 viestejä4.8.2010 22:33

  Afrodite kirjoitti:
  Oletteko Kebabilla käyneet? Mä kävin kerran ja sain ihan hirveet vatsakivut, mikä ei kylläkään ollut yllätys. Mutta pitihän se itse todeta. Elikkä ei sitäkään

  Korv-Göran tekee tuota gluteenitonta kebabia ja tääl saa paikalliselta grilliltä sitä suoraan vartaasta leikottuna... On muuten hyvää. Harmi vaan että ranskalaiset ei oo samassa paikassa gluteenittomia mutta tuo menee loistavasti salaatin kanssa. Tuliki nälkä...

  Noista Hesen ranskalaisista tuli ku tuliki maha kipeeksi seuraavana päivänä. Jää neki sit tästä lähtien syömättä :/

 • Suviih  629 viestejä11.8.2010 15:52

  Lahden Kärkkäisellä tuli pyörähdettyä Scanburgerilla. Ranskalaiset eivät olleet gluteenittomia, mutta hampurilaisista valmistivat gluteenittomana muistaakseni 3 erilaista. Sämpylä oli Moilasen, mutta eivät kuumentaneet sitä sitkeäksi.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • betsi 5 viestejä11.8.2010 18:25

  Mäkkärin hampparit on mun mielestä ihan syötäviä, jos ottaa jonkun hampparin jossa on vähän enemmän täytettä, eilen söin esim. Quarter Pounderin ja otan aina kannen pois noista gluteenittomista hamppareista niin ei oo niin paljon sitä leipää jos ei maistu. Oli kyllä hyvää! Tuntu muutenkin että tällä kertaa olivat sulattaneet sen sämpylän oikein, oli ihanan lämmin eikä edes melkeen yhtään sitkeä! Mutta kun joskus aina ennen otin vaan Happy Mealin ja gluteenittomalla juustohampparilla, ja vaikka otin sen kannen pois niin kun sitä täytettä ei kauheesti siinä juustohampparissa oo niin sen pahan leivän maistaa paljon paremmin... Suosittelen muuten Tazza Mc'Flurrya jälkkäriks, sikahyvää!

 • donna 57 viestejä11.8.2010 19:04

  Eilen kotimatkalla huomasin bensa-aseman yhteydessä Rolssin ja koska täällä keskustelussa on kehuttu Rolssin hampparia niin tottakai halusin pojalleni sellaisen tarjota. Hän kyllä kehuikin sitä ihan ok:ksi ja sämpylä oli pehmeää, maistoin palasen.

  Pettymys olivat ranskalaiset, kysyin heti aluksi niistä ja kassa selvitti että kyllä ovat gluteiinittomia. En jotenkin heti luottanut vaan tenttasin lisää ja paljastuihan se sieltä että paistetaan kyllä samassa rasvassa kuin paneroidut kanapihvit sun muut, eli yksi keitin. Vakuutti että kaikki heidän asiakkaat jotka ottavat gluteiinitonta syövät myös ranskikset. Pidin pienen luennon asiasta ja kerroin vielä olevani terveydenhuollon ammattilainen niin toivottavasti ei enää tästä eteenpäin myy muille keliaakikoille gluteiinittomana ranskalaisiaan.

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,047s