Iho kuntoon

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Laaka 6 viestejä4.10.2010 15:51

  Eli miten ihokeliaakikko saisi ihonsa takaisin terveeksi?
  Itselläni todettiin ihokeliakia viime marraskuussa, kutina on lakannut ja näin, mutta raapimisesta tulleet arvet jäivät ja iho on kuiva kuin hiekkapaperi. Tehokosteuttavia rasvoja olen käytellyt, mutta vaikutus on vain väliaikainen ja näppyjäkin tulee silloin tällöin lisää ---> raapimista --> lisää arpia.
  Olen kyllä lukenut että keliakiaihottuma paranee todella hitaasti, mutta kuinka hitaasti?

  Kokemuksia? Onko ketään ihokeliaakikkoa, joka olisi saanut ihonsa taas terveeksi? Entä osaako kukaan sanoa, kuinka kauan ihon paraneminen kestää?

 • Reetta  719 viestejä4.10.2010 20:56

  Itselläni on edelleen jonkin verran arpia kyynärpäissä, mutta ei ne haittaa minua. Tässä iässä ei tuo iho muutenkaan ole kovin siloinen, tasalaatuinen ja tasavärinen.

  Rakkula-aikaan kyllä yritin kyynärpäitä peitellä mahdollisuuksien mukaan, koska rakkulat ei kauheen esteettiset olleet.

 • Laaka 6 viestejä5.10.2010 10:45

  Ei tämä ihottuma minuakaan juuri haittaisi, jos se ei olisi ehtinyt levitä niin pahasti kiitos terveyskeskuksen "nopean" toiminnnan. Kesti melkein vuoden päästä keskussairaalaan tutkimuksiin. Kaiketi siksi, etten oirehtinut muuten kuin ihottumalla.
  Ja koska olen vielä aika nuori, tämännäköinen iho todellakin häiritsee minua. Lääkäri ehdotti jtn lääkettä, en muista nimeä, mutta sillä on ikävät sivuvaikutukset vereen joten en ottanut sitä. : /

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,031s