Jäätelöt

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Pulla 267 viestejä5.2.2009 13:21

  Ostin Ingmanin litran paketin Apetit-vaniljajäätelöä. Selosteessa luki "tärkkelyssiirappi". Myöhemmin luin netistä, että saman tuotteen ainesosaluettelossa luki "vehnätärkkelyssiirappi". Laitoin postia Ingmanille. Nyt sieltä vastattiin se tyypillinen luettelo Keliakialiiton tekstistä, että tärkkelyssiirappi on turvallista... Olin kyllä laittanut palautteeseeni, että tiedän kyllä liiton kannan... Luin tuolta toiselta keskustelupalstaltakin jo sen, että tämä vehnätärkkelyssiirappi on luontaisesti gluteenitonta eli alittaa sen raja-arvon. Niin Ingmaniltakin vastattiin. Lupasivat päivittää myös nettisivut. Nyt sieltäkin poistetaan se VEHNÄ-alku.

 • Pulla 267 viestejä5.2.2009 13:24

  Valiolle (www.pingviini.fi) taas laitoin palautetta sen nettisivuista, joissa heti etusivulla on omana otsikkonaan LAKTOOSITON, mutta gluteenitonta ei ole. Mielestäni olisi tärkeämpääkin laittaa heti näkyviin ne gluteenittomat tuotteet. Vastausta ei ole vielä tullut.

 • KariK 27 viestejä5.2.2009 21:35

  Heidän sivuiltaan löytyy onneksi myös tiedot gluteenistakin
  www.pingviini.fi/ravintoaineet.php

 • Kalmia 48 viestejä12.2.2009 16:45

  Minulle taas tuo tärkkelyssiirappi tuottaa hankaluuksia, koska jos se on vehnästä, saan iho-oireita. Ärsyttää kun vain harvoisssa tuoteselosteissa viititään mainita mistä se on valmistettu, ja joudun karsimaan tiedon puutteessa syömisiäni.

 • Pulla 267 viestejä12.2.2009 17:50

  Minäkin haluaisin syödä ihan varman päälle, kun sairastelin pahasti hoitamattoman keliakian takia. Minulla myös iho-oireita. Tuli vastaus Valioltakin. Valitettavasti en osaa lainaussysteemejä, mutta aluksi tuli se sama pitkä litania Keliakialiiton suosituksista, että tärkkelyssiirapit on todettu turvallisiksi. Vaikka olin kirjoittanut palautteeseeni, että kyllä tiedän nuo tiedot... Tarkoitukseni oli laittaa Valiolle palautetta siitä, että laittaisivat heti etusivulle GLUTEENITON omaksi otsikokseen ja sinne tuotteet listattuina luontaiset ja muut. Kyllä ne siellä varmaan jossain ovat ja laittoivat minulle sähköpostitsekin listat, mitkä ovat luontaisia.

  Sitä en ymmärrä, että LAKTOOSITON on niin hyvin esillä, mutta ei gluteeniton.

 • Mainos

 • hankris 15 viestejä14.2.2009 17:40

  Lidlin jäätelöitä ei voi käyttää, niissä on vehnäjauhoja, mutta on aikaa kun katsoin, eli saattaa olla muuttunut sekin!

 • Jezu  Ylläpitäjä15.7.2010 12:47

  KariK kirjoitti:
  Heidän sivuiltaan löytyy onneksi myös tiedot gluteenistakin
  www.pingviini.fi/ravintoaineet.php

  Ei muuten löydy enää

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2018 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,088s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat aina tietää mitä gluteenitonta tapahtuu, tykkää Glu.fistä Facebookissa!Ei kiitos, tykkään jo!