Kakkua leipäkoneella?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • LG1982  162 viestejä23.5.2011 18:46

  Päädyin seikkailemaan Finaxin Internet-sivuille ja huomasin siellä ohjeen suklaakakulle leipäkoneella. Googlettamalla löysin muitakin ohjeita. Onko kenelläkään kokemusta kuinka kakku onnistuu leipäkoneella? Pitääkö esim. sokeri-munavaahto tehdä ensin vatkaimella vai tuleeko kakusta mutakakkumainen?

 • arjaleena 7 viestejä12.7.2011 13:39

  Tein tänään tuolla ohjeella kakun leipäkoneella. Vatkasin kevyesti kananmunan, muut aineet laitoin siinä järjestyksessä miten ohjeessa oli. Lopputulos oli mielestäni aivan kamala, sitkeä suklaanmakuinen möykky. Leivon paljon kakkuja ja sämpylöitä ym.ja teen ne aina käsin. Niin myös tämän jälkeen.

 • Mainos

 • LG1982  162 viestejä13.7.2011 18:50

  OK, kuulostaakin oudolta, että leipäkoneella saisi kunnon kuivakakkua aikaiseksi. Toistaiseksi täytynee siis tyytyä kaupan valmiskakkuihin, kun en omista uunia.

 • ponipimu 239 viestejä13.7.2011 19:16

  jotenki outoa että jollain ei ole uunia?

  mutta, oletko koskaan tehnyt juustokakkuja?

 • Jezu  Ylläpitäjä14.7.2011 17:32

  ponipimu kirjoitti:
  jotenki outoa että jollain ei ole uunia?

  Joskus jostain muistan kuulleeni, että vuokranantajat eivät enää laittaisi uuneja yksiöihinsä pk-seudulla, kun ei niitä kukaan käytä - mikro ja keittolevy riittää. Tiedä sitten kuinka yleistä moinen on

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,035s