Kauppojen valikoimat

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Pulla 267 viestejä4.2.2009 22:42

  Nyt on taas sitten laitettu palautetta menemään... Vaihdoin Turussa ruokaostosten tekopaikkaa Euromarketista Citymarketiin. Euromarketissa on surkeasti gluteenittomia tuotteita. Turun Citymarketissa taas sai ravata ympäri kauppaa hakemassa tuotteita. Luulin, että kaikissa Cittareissa olisi yhtä hyvin kuin Seinäjoella, että kaikki gluteeniton kuivatavara on yhdellä käytävällä (ja valikoima on tosi laaja). Onneksi siinä verotoimistoon laitettavassa Keliakialiiton lomakkeessa mainitaan myös se, miten kalliiksi tulee asua pienellä paikkakunnalla. Täällä on vain ne pari hassua Moilasen leipäpakettia. Mutta tulipa nyt kaikkien aikojen suurin ruokaostosten kertahinta. Tuli ostettua erilaisia jauhoja ym. jos vaikka yrittäisi leipomista...

 • Suviih  629 viestejä5.2.2009 11:28

  Kysyin aikoinaan pienemmällä paikkakunnalla asuessani että voisiko kauppa ottaa myyntiin schärin tuotteita tai muiden valmistajien tuotteita, jotka on hyväksihavaittuja ja tekisivät varmasti kauppansa (vaikka paikkakunta on pieni, on siellä suht paljon keliaakikkoja, lähes 10 jotka tunnen ja varmasti joitakin itselleni tuntemattomiakin). Kauppias väitti minulle ettei kyseisiä tuotteida löydy heidän tukkulistaltaan vaikka vastaavan kauppaketjun muista myymälöistä olin ko tuotteita ostanut.. Tuli olo ettei kauppiasta edes kiinnostanut tämän pienen erityisryhmän palveleminen.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Pulla 267 viestejä5.2.2009 13:16

  Jos pienellä paikkakunnalla pienessä kaupassa on jotain gluteenitonta, se on taas vieläkin kalliimpaa kuin muualla. Olen pariin kauppaan lisäksi sanonut, että ottaisivat LUONTAISESTI gluteenittomia pullia myyntiin (molemmissa oli vehnätärkkelystä sisältävää, mutta ei luontaista), koska se sopisi kaikille keliaakikoille ja vilja-allergisille, menekki olisi varmasti suurempi. Myyjät olivat ihan pihalla, etteivät he tiedä niistä mitään. Pyysin välittämään tiedon kauppiaalle, mutta tuskin meni, kun eivät ymmärtäneetkään. Eikä tuotteita tullut myyntiin.

 • Mainos

 • Pulla 267 viestejä5.2.2009 16:27

  Tuli vastaus Turun Länskeskuksen Cittarista. En tiedä muista keliaakikoista, mutta en minä ainakaan koe oloani vaivautuneeksi, jos joudun asioimaan erikoishyllyllä. Ovat pohtineet asiaa ja tulleet siihen tulokseen, "etteivät asiakkaat koe oloaan mukavaksi, jos joutuvat asioimaan erikoishyllyllä". Eikä kuulemma ole tullut muita palautteita tuosta, että olisi hyvä, jos gluteenittomat olisivat samalla hyllyrivistöllä. Mitä "salattavaa" on siinä, jos ottaa gluteenittomia tuotteita, en ymmärrä.

 • higga 209 viestejä5.2.2009 17:35

  Mä ainakin mieluusti ostan gluteenittomasta hyllystä (jollainen meidän cittarissa on). Muutaman kerran oon jättänyt kaupassa ostamatta gluteenittoman jauhopussin kun hyllyssä on ollut vieruskaverina pölisevä vehnäjäuhopussi. Eihän pakettien sisältöjen pitäisi sekoittua hyllyssä, mutta jos jauhopöly pääsee toisesta pussista ulos, niin miksei se pääse toisen pussin sisälle! Tätä puhtausnäkökulmaa oon yrittänyt ainakin s-ketjulle laittamissani palautteissa painottaa, eli tuoteturvallisuutta ja erikoishyllyjä kiitos.

 • Suviih  629 viestejä5.2.2009 17:40

  Itsellini ei ole erityisesti väliä sillä ovatko tuotteet erikoishyllyllä vai eri hyllyillä, kunhan ne olisivat edes vierekkäin! Yhdessä kaupassa olen törmännyt sellaiseen että gluteenittomien keksipakettien välissä onkin ollut jotakin tavallista tuotetta. Keliaakikko kyllä itse tunnistaa että ei ole gluteenittomasta kyse, mutta entäs jos joku ei-keliaakikko on vaikka vieraalleen ostamassa ja luottaa siihen että tuossahan noita on.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Pulla 267 viestejä5.2.2009 18:46

  Tuota minäkin yritin sanoa sinne Cittariin, että voi tulla muista jauhopusseista "jäämiä". Harmittaa sekin, kun kassojen hihnoilla on joskus vehnäjauhokasoja. Tuotakin on tässä lähikaupassa, että gluteenittomien keksien välissä on gluteenillisia. Eikä siellä Cittarissakaan gluteenittomat jauhot ole vierekkäin vaan sekaisin gluteenillisten kanssa.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,032s