Keliakia-luukato

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • honda 89 viestejä12.6.2013 14:51

  kirjoitellaan vain pullista,leivistä,leivonnasta ja ruokaan liityvistä niin ei pelota ,pelotella ketään.olenkohan ollut väärässä kun olen luullut että täällä voi kirjoitella keliakiaan liittyvistä asioista,vai onko tämä yksistään ruokiin liityvisä asioista keskyttyvä sivusto.

 • Juulin 187 viestejä12.6.2013 15:04

  En itsekään halua jumahtaa siihen ajatusmaailman, että "mitä jos". Sitä saa jossitella maailman loppuun asti ja sitä unohtaa elää.

  Kenelle tulee, kenelle ei. Eikä tyypillistä tai normaalia keliakiaa ole olemassakaan, sen olen oppinut. Eikä ole mitään muutakaan sairautta tai ihmistä/elimistöä.

 • Reetta  719 viestejä12.6.2013 20:39

  Osteoporoosi/-penia on varmaan meidän varttuneempien keliaakikoiden ongelma, joilla keliakia on saattanut muhia pitkäänkin ennen toteamista. Kannattaa kuitenkin sekin tautimahdollisuus pitää mielessä, vaikka ei piruja maalaisikaan seinille.

  Itselläni tehtiin keliakiatutkimuksia vuonna 2006 (mm. valtava määrä verikokeita) ja nyt jälkikäteen arvioiden mm. D25-arvo oli luvattoman alhainen. Kukaan ei kuitenkaan kehottanut syömään D-vitamiinia !

  Osteopenia-diagnoosi tuli täytenä yllätyksenä olkavarren murtuman yhteydessä 2008, kun PHKS:n päivystyspolin lääkäri kehotti asiaa selvittämään. Työterveyshuollosta lähete luuntiheysmittaukseen ja osteopeniahan sieltä löytyi.

  Nyt sitten kalkki-D:n lisäksi "luulääke" menossa kolmatta vuotta ja parempaan päin ollaan menossa. En kuitenkaan kauheen mielelläni rypäse talviliukkailla enkä muutenkaan, sen verran tuo tauti on mielessä.

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,03s