Lääkehoito keliakiaan?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Suviih  629 viestejä9.2.2009 15:46

  http://www.keliakialiitto.fi/pdf/Laakehoito407.pdf

  Onko kukaan glu.fi:n käyttäjistä mukana tuossa tutkimuksessa? Olin hypätä kattoon silloin kun kuulin että lääkehoito keliakiaan on todella kehitteillä. Helpottaisi todella paljon elämää kodin ulkopuolella ja varsinkin matkustaessa. Ehkäpä sitä vielä joku päivä saa sen tavallisen pullan taas syödä, vaikka vuosiahan tuo kehittelytyö ja lääkkeen markkinoille saanti viekin jos tuo tulee onnistumaan.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Jezu  Ylläpitäjä9.2.2009 16:04

  Taisin itsekin joskus lukea tuosta tutkimuksesta ja olisin hyvinkin voinut osallistua, mutta tuossa vaiheessa keliakiadiagnoosistani oli vasta joitakin kuukausia.

  Nyt tutkimuksen aloituksesta on jo yli vuosi, joten luulisi jonkinlaisia tuloksia olevan jo saatavilla. Milloinkohan liitto tai joku muu taho tiedottaa niistä?

  Toivottavasti saadaan vielä joskus syödä ruisleipää

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Mainos

 • Pulla 267 viestejä9.2.2009 19:23

  Minä en kyllä kaipaa ruisleipää, mutta kyllähän se uunituore korvapuusti maidon kanssa olisi hyvää. Lähinnä toivoisin lääkkeen auttavan siihen, että voisi huoletta syödä ulkona, ettei tarvitsisi pelätä muruja tms. Tai lääke siihen, jos tajuaisi yhtäkkiä syöneensä jotain "kiellettyä".

 • Suviih  629 viestejä9.2.2009 20:01

  Mitään "jälkiehkäisypilleriä" en usko kyllä koskaan markkinoille tulevan, mutta olisi kyllä hienoa kun ei ulkomaille matkatessa (tai ulkona syödessä) tarvitsisi pohtia etukäteen ruokailuaan. Saisi matkoistakin vähän enemmän irti kun voisi maistella paikallisia herkkuja huoletta.

  Farmaseutti tuttavani sanoi että ennen kun (mikätahansa) lääke saadaan markkinoille, tehdään useita testauksia, eli ilmeisesti nyt on menossa se ensimmäinen testausvaihe ja jos siinä näyttää hyvällä niin todennäköisesti seuraava kokeilu tehdään isommalle ihmisjoukolle. Seuraavaan kokeiluun voisi kyllä ilmoittautua mukaan, saisi luvan kanssa kerrankin lipsua ruokavaliosta ja syödä jotain mikä ennen oli herkkua.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Kari 364 viestejä9.2.2009 22:45

  Hyvä kysymys; Mulla on vastaus mutkan kautta. Lääkehoito menossa, mutta osteoporoosiin. Keliakiaa hoidan ruokavaliolla Ei tainnut olla kovin montaa tyydyttävä vastaus.

  Olin tänään läheisen ala-asteen siis koulu tapahtumassa. Thaimaalainen rouva tarjoili riisikääröja, vihannesta ja jauhelihaa, kaikki gluteenitonta. Oli hyvä lounas.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,031s