Leipäjonot

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä14.1.2009 14:42

  Satuin lukemaan lehdestä leipäjonoista ja tuli mieleen, että onkohan siellä tarjolla myös gluteenitonta leipää ja muuta ruokaa?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • milla 412 viestejä14.1.2009 16:15

  Kuule, eilen mietin aivan samaa kun telkkarista tuli vanhuksista ja leipäjonoista juttua.- kuitenkin keliakia on yleistä . Mutta tuskin kaupoilta jää niihin jonoihin gluteenittomia tuotteita lahjoitettavaksi.

 • Jezu  Ylläpitäjä14.1.2009 16:30

  milla kirjoitti:
  Mutta tuskin kaupoilta jää niihin jonoihin gluteenittomia tuotteita lahjoitettavaksi.

  Toisaalta voisi kuvitella, että gluteenittomia tuotteita on varsin haastavaa tilata sopivia määriä kauppaan. Itse ainakin nähnyt monissa paikoissa tuotteita -50% alennuksessa, kun vika käyttöpäivä lähestyy.

  Ehkäpä joku tietävä pystyy vastaamaan kysymykseemme.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Pulla 267 viestejä14.1.2009 19:11

  Minä taas olen miettinyt, miksei koskaan gluteenittomat ole tarjouksessa, kun itse en ole törmännyt. Itsenäisyyspäivän aikoihin yritin tiirailla linnan juhlien pöytiä, että missä mahtaa olla se gluteeniton tarjoilu ja toimiikohan siellä moitteettomasti...

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,033s