Mitenkäs suomessa?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Ira 57 viestejä20.7.2009 13:36

  hei mistä löydän tai saan ostaa listan/kirjan gluteenittomista tuotteista, mitä on myytävänä suomessa? tarkoitan siis missä olis listattu maitotuotteet jne kaikki mahdolliset ruoat? kävin liiton sivuilla, enkä löytänyt. vai onko niin ettei tälläistä ole olemassa?

 • KattiMatikka 271 viestejä20.7.2009 15:29

  Tuolta Keliakialiiton sivuilta löytyy tosiaan tuo "Tuoteluettelo 2009 (Keliaakikoille soveltuvia tuotteita luettelo)". Mutta siinä ei kyllä ole kaikkia mahdollisia tuotteita, vaan nämä turvalliset vaihtoehdot gluteenia sisältäviin Esim. riisit, murot, jauhot jne.

  Suomessa ei ole missään myytävänä sellaista luetteloa, jossa olisi kaikki mahdolliset ruuat. Valmistajien kotisivut ja tämä glu.fi palsta listaavat jonkin verran tuotteita.

  http://www.keliakialiitto.fi/liitto/jarjesto/julkaisut_ja_tuotteet/esitteet_ja_oppaat/

 • Ira 57 viestejä20.7.2009 17:35

  sitten tarvii vanhaan tyyliin lukea paketteja kovasti.täällä saksan paratiisissa tuo on historiaa.voi mennä ihan mihin tahansa kyläkauppaankin ja vaan valita mistä ostaa. kirjasta on helppo tarkistaa (496 sivua eri valmistajien gluteenittomia tuotteita) ja tähän sitten lisäksi pikku kirjanen makean ystäville, jossa on nameja ja jätskejä luetteloitu niin paljon kun vaan jaksaa syödä.ei tarvi erikseen bongailla gluteeniton merkkiä.No suomi ehkä tulee perästä tai sitten ei...

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,033s