Nestlen murot (Havre Cheerios)

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • marke 71 viestejä24.3.2010 15:37

  Kysyin Nestleltä näiden murojen gluteenittomuudesta, koska luettelossa mainittu vain kaura ja vehnätärkkelys. Saamani vastaus ohessa:

  Hei,
  Kiitos lähettämästänne kyselystä. Muropakkauksen ainesosaluettelossa kerrotaan aina kaikki ne ainesosat, joita tuotteen valmistukseen on on käytetty. Tällä hetkellä kaupan on vielä kahta hieman eri reseptillä valmistettua Kauramuroa:
  vanhempaa, jossa ainesosina täysjyväkaura (78,9%), sokeri, inverttisokerisiirappi, vehnätärkkelys, suola, happamuudensäätöaine (trikaliumfosfaatti) ja hapettumisenestoaine (tokoferoli). Saattaa sisältää hivenen pähkinää.

  ja uudempaa, jossa ainesosina täysjyväkaurajauho (92%), sokeri, vehnätärkkelys, tumma siirappi, suola, happamuudensäätöaine (trikaliumfosfaatti) ja hapettumisenestoaine (tokoferoli). Saattaa sisältää hivenen pähkinää.

  Emme valitettavasti voi taata, etteikö kaura olisi ollut kosketuksissa gluteenipitoisen viljan kanssa. Huomaattehan myös, että tuote sisältää vehnätärkkelystä.

  Ystävällisin terveisin
  Suomen Nestlé Oy
  Mirja Reijonen
  Kuluttajapalvelupäällikkö
  www.nestle.fi

 • Micialicious 11 viestejä27.3.2010 14:44

  eli noita ei uskalla syödä..?

 • Kiipuli 90 viestejä27.3.2010 15:52

  no en kyllä söisi

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,038s