Riisin gluteenittomuus ravintoloissa

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Jezu  Ylläpitäjä29.9.2008 01:28

    Osaisiko joku ravintola-alan konkari kertoa, miksi niin monessa ravintolassa riisi ei ole gluteenitonta? Hyvin usein korvaavat sen perunapohjaisilla versioilla. Eikö molemmat keitetä vedessä, että ei johtune siitäkään?

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Mervi 10 viestejä5.10.2008 17:56

    En ole kyllä koskaan vielä törmännyt ravintolaan, joka sanoo että heidän riisinsä ei ole gluteenitonta. Joissakin ulkomaisissa ravintoloissa käytetään gluteeniriisiä ja sitä ei tietenkään voi syödä. Couscous on vehnästä ja näyttää kylläkin riisiltä ja sitäkään ei voi syödä. Lihaliemi ym. kuutioissa voi myös olla vehnää ja jos ravintola käyttää riisinsä keittämiseen liemikuutioita, niin silloin riisi ei ole gluteenitonta.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,028s