Ruokapaikat Ruotsissa???

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Kati_ 6 viestejä14.3.2009 19:38

  Missä ruotsissa on gluteenitonta ruokaa??? oon menossa sinne tässä joskus ja mun käskettiin kysyy...

 • Suviih  629 viestejä14.3.2009 19:58

  Itse vuosi sitten pikaisella Ruotsin reissulla söin NK tavaratalon ravintolassa ja sieltä sai gluteenitonta. Myyjä itsekin oli keliaakikko, joten ruoka oli luotettavaa. Silloin oli lounasaika ja vaihtoehtoja oli vain kaksi. Kyseisen tavaratalon ruokaosastolla oli myös gluteenittomia tuotteita myynnissä. Hotelli Sergel Plaza tarjosi oikein hyvän aamiaisen myös keliaakikoille täysin ilman eri ilmoitusta, tarjolla oli useampaa sorttia leipää, jugurtteja, leikkeleitä, juustoja, hedelmiä, kananmunia... Varmaan muissakin hotelleissa on yhtä hyvin gluteenitonta ruokaa tarjolla.

  Tuolla aiemmassa hampurilaiskeskustelussa tuli ilmi, että myös mäkkäreiltä ja burger kingeistä saa ruotsissa gluteenitonta. Google löysi vielä tällaisia paikkoja (valitsin vain Tukholman keskustassa/tuntumassa olevia):

  Fåfängan restaurang & Cafe
  Klockstapelsbacken 3
  SE-10327 Stockholm

  Hermitage Vegetarisk/Vegan restaurang
  Stora Nygatan 27 (Vanha kaupunki)

  Kungholmens pizzeria
  Celsiusg. 9 http://www.kungsholmenspizzeria.se/

  Due Fratelli
  Birger Jarlsg. 95 http://duefratelli.gastrogate.com/

  Noissa en siis itse ole käynyt, mutta ainakin nuo kaksi viimeistä oikein mainostavat gluteenitonta nettisivuillaan.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Kati_ 6 viestejä15.3.2009 18:00

  kiitti

 • jori-o 81 viestejä15.3.2009 19:59

  Olen käynyt kahvilla Vetekatten nimisessä ravintolassa, os Kungsgatan 55 (vähän Hötorget'n hallista rantaanpäin). Sieltä saa erittäin hyviä gluteenittomia leivoksia.
  Vetekatten ei merkitse vehnäkissaa, vaikka suora käännös onkin. Tarkoittaa det vet katten tai jotain sinneppäin, på svenska.

 • ach 4 viestejä16.3.2009 08:52

  Tukholmassa Luntmarkargatan 74 on pieni aasialainen ruokapaikka Lao Wai josta saa lounasta 11-14 ja a la carte 17-23. Kaikki on varmasti gluteenitonta ja myös vegetaarista. Lounas on aina gluteeniton ja todella hyvä. Hinta 8e

 • KattiMatikka 271 viestejä5.8.2009 16:29

  T.G.I. Friday's tarjosi ihan luotettavan oloisesti gluteenitonta. tarjoilijapoika kertoi tarkistaneensa kahteen otteeseen ettei annoksessa ole mitään gluteenipitoista. Hyvä palvelu. Jekkityylinen, ihan yes paikka. Birger Jarlsgatan 16. http://www.fridays.se

  Tässä ketjussa aiemmin mainittu Due Fratelli oli pettymys. Pizza ihan ok, mutta valmispohjaan tehty ja tarjoilijatyttö (kesäsijainen?!?) oli töykeä ja toi ensin tavallisen pizzan.

  Junibackenista sai hyvät gluteenittomat lihapullat. http://www.junibacken.se/default.asp?id=1091

  Vetekatten oli maineensa veroinen ja gluteeniton budapest-leivos tuli suoraan tiskiltä. Pulla-tyyppiset pakkasesta.

  Silja Linella homma hyvin hallussa. Gluteenittoman kärryn leipätarjonta ei aina siitä tuoreimmasta päästä... Mutta muuten hyvin merkitty kaikki.

 • Mainos

 • maissipallo 8 viestejä16.9.2010 12:04

  Bryggargatan 8:ssa on uusi ravintola nimeltä Bistro Bestick.

  Listan kaikki ruuat jälkkärikakkuja lukuunottamatta onnistuivat gluteenittomasti. Gluteenitonta leipää ei ollut.

  Sisustus oli kaunis ja ruoka oli hyvää, menu ja ainekset vaihtuvat ilmeisesti sesongin mukaan.

  Itse valitsin illallisella rucola-vuohenjuusto-punajuurisalaatin, pääruuaksi kalaa ja muusia parmesanvaahtolla ja jälkkäriksi marjapannacotan.

  Hintataso: pääruuat noin 20 euroa.

 • Suviih  629 viestejä7.6.2012 14:46

  Tuli Tukholmassa pyörähdettyä ja aivan matkatarinaan asti ei kerrottavaa ole, joten kerrotaanpas vinkit tässä keskustelussa.

  Max-hampurilaisravintolasta sai hyvänmakuisen gluteenittoman hampurilaisaterian todella nopeasti, eikä lisähintaa gluteenittomasta peritty. Max, jossa kävin löytyy Hamngatanilta melkein NK-tavarataloa ja PKHuset:ia vastapäätä.

  Vanhassa kaupungissa syötiin ravintolassa jonka nimeä en muista. Sijaisi Kåkbrinkenin ja Stora Nygatanin kulmassa O'Connells -irkkupubia vastapäätä. Täällä lupasivat valmistaa mieltei minkä vaan listan annoksista gluteenittomana.

  Åhlens-tavaratalon ruokaosastolla oli todella hyvä valikoima gluteenittomia tuotteita (omassa hyllyssään) ja mm. Friends of Adam leipomon tuoreita leipiä kuului valikoimiin.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,047s