Saako mistään luontaisesti gluteenitonta pitsaa?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
  • Daphnion 2 viestejä27.1.2013 20:58

    Kotipizzan luont. glut. pizzan ostin kerran ja se oli hävyttömän huono. Rossossa saa pizzan hyvällä ja rapsakalla pohjalla. Kaikista parastahan saa itse tekemällä.

  • Vaula 141 viestejä11.11.2011 15:20

    Lieneekö gluteeniton pizza poistunut Kotipizzan valikoimista kun en sitä ainakaan yrityksen kotisivuilta löytänyt? Tuttu kertoi äsken viime (ja viimeisestä!) käynnistään Kotipizzassa, oli sattumalta tullut juuri sisään kun työntekijä oli ollut valmistamassa gluteenittomana tilattua pizzaa. Pohja oli kyllä omassa vuoassaan, mutta lätkäisty jauhoiselle pöydälle, jossa vieressä toinen työntekijä pöllytti vehnäjauhoja. Kastike levitettiin samalla kauhalla kuin normipizzalle, eli kastike ainakin oli hyvinkin kontaminoitunutta. Sitten vielä koko komeus kiertoilmauuniin, jossa vehnäjauhot humisevat sopivasti gluteenittomana tilatun pizzan päälle.

    En muista miten Kotipizzan työntekijät oli koulutettu/ohjeistettu, Keliakialiiton toimesta? Selkeästi homma ei vaan toimi. Epäilin tuon gluteenittoman pizzan tarjoamista jo alun alkaen, nyt en edes harkitsisi Kotipizzassa käymistä.

  • Suviih  629 viestejä9.12.2010 12:45

    Kuopiossa oli Kotipizzan edessä iso mainos "Gluteenitonta pizzaa alkaen 7,60e" Hieno juttu, että mainostavatkin.

    Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
    Blogin Facebook-sivut:
    https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

  • Suviih  629 viestejä7.12.2009 19:13

    Kuopion Kolmisopen ostoskeskuksen Kotipizzasta jäi todella hyvä käsitys. Kävin siellä syömässä tässä jokin aika sitten ja gluteenitonta pizzaa ei missään vaiheessa tuotu siihen tasolle jossa tehtiin tavallisia (se tehtiin aivan toisessa päässä keittiötä). Työntekijä nosti pizzan lautaselle vuokasta kahden puhtaan haarukan avulla, eikä leikannut sitä paloiksi koska leikkuri oli tavallisen pizzan jäljiltä. Söin tyytyväisenä, työntekijä tiesi todella mitä teki!

    Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
    Blogin Facebook-sivut:
    https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

  • tipu 1 viesti1.8.2009 11:38

    Tropicana on kyllä herkkua! <3 varsinkin kun siihen lisää itse sinihomejuuston Ja Rosson pizzat ovat myös todella maukkaita. Kotipizzan pizzat eivät ole mielestäni kovinkaan kummosia, mieluummin paistan itse tuon tropicanan..

  • Mainos

  • Raili 19 viestejä26.6.2009 11:59

    Rossostahan saa luontaisesti gluteenitonta pizzaa. Ilman kauraa. Ja on muuten tosi hyvää!

  • Jezu  Ylläpitäjä14.5.2009 15:09

    Kieltämättä tuo Tropicana on huomattavasti parempi kuin kuiva Bolognese. Pitää vaan muistaa valmistaessa, ettei sitä pidä liian kauaa uunissa - 8 minuuttia on kyllä ihan maksimi.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • keliaakikko97 107 viestejä14.5.2009 14:44

    Kalmia kirjoitti:
    Voin suositella Moilasen Tropicanaa kelle tahansa. Maksaa n. 4,40e, ja on ihan sika hyvää

    Nam, vesi nousee kielelle kun kuulee jonkun puhuvan/ näkee kirjoittetun sanan " Moilasen Tropicana"

    Elämässä ei ole pakko kun kuolla!... ja noudatta gluteenitonta ruokavaliota.

  • KattiMatikka 271 viestejä8.4.2009 21:43

    Pizza ja pitsa sanaa saa käyttää rinnakkain kielitoimiston sanakirjan mukaan ja omaan kirjoitustyyliin sopii paremmin tuo pizza

  • Sussu 97 viestejä7.4.2009 21:30

    Aloin ettii että onko Semperillä vai kellä tota leipähyllypohjaa ja onhan sillä! Pitääkin alkaa tarkkailla!! Huomasin muuten samalla että Keliakialiiton sivustosta voi ladata Gluteenittomat tuotteet 2009 luettelon. Kyllä on paljon luettelossa tuotteita. Huh huh. Mutta toi on kyllä hitsin hyvä!

  • glenni 58 viestejä7.4.2009 21:08

    Onkohan se Semperin tyhjiöpakattu pizzapohja vai kenen, mutta ihan leipähyllystä olen moisia bongannut. Ei siis pakastetta, aika paksu pohja ja siitä tuli ihan hyvä pizza.

  • Sussu 97 viestejä7.4.2009 17:57

    Minä pidän kanssa Moilasen pizzasta. Tarkkana pitää vaan olla ettei liian kauaa porruuta uunissa ja liian kovalla lämmöllä. Muuten tulee kova koppura. Lisään itse juustoa ja kinkkusuikaletta tms. maun mukaan. Hyvä, nopea vaihtoehto.

  • kaija 38 viestejä7.4.2009 17:28

    Saariselän Kotipizzasta saa ainakin todella makoisia gluteenittomia pizzoja. Hiihtolomalla sain nauttia niistä, NAM. Ja todellakin pizzapohjat olivat erillään, ja valmiiksi foliovuoissa. Ei tullut ainakaan itselleni mitään oireita, ainoastaan täysi vatsa ja hyvä mieli!
    Viime lauantaina laiskotti, ja ostin Jyväskylän CM:sta Moilasen gluteenittoman pizzan, hinta hieman alle 5e. Ihan syötävä, mutta makua olisi voinut olla enemmän. Tosin itse olisi voinut lisätä mausteita...

  • glenni 58 viestejä7.4.2009 09:46

    Itse olen tainnut vaivani kanssa jo niin pitkään joutua elämään, että en häpeäkseni ole ihan yhtä tarkka kuin tuolla pizzeriassa (tuo kirjoitusasu näyttää kivemmalta, vaikka ei kieliopin mukainen olekaan). Kyllä meillä toki pidetään pinnat puhtaana ja käsiäkin tulee pestyä, mutta ei kyllä yhtä orjallisesti. Pizzat paistamme yleensä niin, että mun paistetaan ensin ja sitten samalla leivinpaperilla miehen pizza. Yhtä aikaa emme uuniin laita, koska molempia ei saa siihen keskelle Paistojäljestä ei tule yhtä hyvää jos paistetaan kaksi pizzaa eri tasoilla samassa uunissa.

    Pastat keitetään mulle erikseen ja juoksutetaan ensin läviköstä läpi, mutta lasagne ja muut pataruoat yms. tehdään vain gluteenittomista aineksista. Huomattavasti helpompaa tehdä yksi yhteinen satsi kuin molemmille omansa.

  • Angervo 19 viestejä7.4.2009 07:56

    hankris kirjoitti:
    Heipä hei!
    Eikö kukaan käy Rossossa, jossa on aivan mielettömän hyvät pizzat!
    Aikaisemmin sai myös kaurapohjalla, mutta nyt on ainakin Salossa ollut vain yhtä pohjaa ja voin sanoa, että onpa hyvää!

    Juuri koitin tilata Keravan Rossosta kaurapohjaa ja sanoivat, että kaurapohjan valmistaja on lopettanut valmistuksensa. Jonkun verran kuulemma sen kaurapohjan perään on kyselty, joten kyselläänpä joukolla lisää jos löytäisivät uuden valmistajan.

  • Jezu  Ylläpitäjä7.4.2009 01:15

    Ninsku kirjoitti:
    Rossosta saa enään vain yhtä pohjaa eli luontaisesti gluteenitonta. Kauraydinjauhoista tehdyn pohjan ne on poistanut kuulemma siksi, että ne meni henkilökunnalta monesti sekaisin.

    Tämä on kyllä ikävää. Itse olen yleensä ottanut tuon kaurapohjan, mutta eipä sitten näemmä enää tule otettua.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Ninsku 30 viestejä2.4.2009 13:57

    Kotipizzaan luontaisesti gluteenittomat pohjat tulevat moilaselta.
    Rossosta saa enään vain yhtä pohjaa eli luontaisesti gluteenitonta. Kauraydinjauhoista tehdyn pohjan ne on poistanut kuulemma siksi, että ne meni henkilökunnalta monesti sekaisin. Tälläisen vastauksen sain kun kyselin siitä pohjasta, kun lapseni ei saa syödä kuin sitä kauraa ja se oli ainut ilo kun pääsi ravintolaan syömään.

  • Pulla 267 viestejä10.2.2009 19:53

    Minä kanssa vähän väliä pesen käsiäni ja otan uuden astian, jos vähänkin epäilen, että alkuperäisessä on joitain hiukkasia.

  • Jezu  Ylläpitäjä10.2.2009 17:16

    Pulla kirjoitti:
    Raivostutti blogin kohta, jossa sanottiin, ettei keliaakikon omassa keittössä noudateta samanlaista tarkkuutta (sori, en osaa lainata). Mikseiköhän? Minä ainakin noudatan. Viestiä pitserioihin ym. pitäisi nimenomaan laittaa siitä, että olisivat tarkempia kuin edes kirjoittaa tuollaista.

    Minä olen kanssa melko fanaattinen kotikeittiössäkin. Joka välissä pesen käsiä ja nostelen tavaroita, joissa voisi olla jotain gluteenijäämiä niin, että ne eivät missään tapauksessa kulje lautasen yli, jossa on jotain minulle kelpaavaa syötävää. Töissä tulee aina pestyä ruokailuvälineet ennen käyttöä, vaikka otankin ne "puhtaiden" laatikosta. Jos tarkoituksena on lämmitellä gluteeniton ja normaali pitsa uunissa, ne lämmitetään eri kerroilla, vaikka hyvin mahtuisi kaksi peltiä päällekkäin uuniin. Tiedä sitten onko tällaisessa tarkkuudessa mitään järkeä

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Pulla 267 viestejä10.2.2009 17:05

    Raivostutti blogin kohta, jossa sanottiin, ettei keliaakikon omassa keittössä noudateta samanlaista tarkkuutta (sori, en osaa lainata). Mikseiköhän? Minä ainakin noudatan. Viestiä pitserioihin ym. pitäisi nimenomaan laittaa siitä, että olisivat tarkempia kuin edes kirjoittaa tuollaista.

  • Jezu  Ylläpitäjä10.2.2009 13:06

    Tässä erään bloggaajan kokemus Kotipizzan gluteenittoman version tilaamisesta:

    http://palamaailmaani.net/blogi/?p=1028

    Blogissa näytti olevan muutakin juttua gluteenittomasta elämäntavasta.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • marielli 14 viestejä4.1.2009 12:20

    Moilasta myös syönyt ja hyvää on

  • Jezu  Ylläpitäjä1.1.2009 21:16

    motusalem kirjoitti:
    Nyt kun Gluteenitonta pitsaa saa Kotipizzastakin, niin pari faktaa pohjasta pelokkaille. Ne on pakasteita yksittäisvuuissa muovikalvoon pakattuina....niitä ei todellakaan pyöritetä piserioissa....eikä muuten Rossossakaan. Että sanoisin, että huoletta voi pitserian gluteenitonta pitsaa syödä.

    Lähinnä sitä tarkoitin, että tavallisissa pitserioissa jauhopölyä on paljon pöydillä jne. Edellyttää aika paljon huolellisuutta tekijöiltä, ettei jauhoja kulkeudu niihin gluteenittomiin pitsoihin. Varsinkin ruuhka-aikaan kun kovalla kiireellä tehdään hommia.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • motusalem 85 viestejä30.12.2008 18:32

    Nyt kun Gluteenitonta pitsaa saa Kotipizzastakin, niin pari faktaa pohjasta pelokkaille. Ne on pakasteita yksittäisvuuissa muovikalvoon pakattuina....niitä ei todellakaan pyöritetä piserioissa....eikä muuten Rossossakaan. Että sanoisin, että huoletta voi pitserian gluteenitonta pitsaa syödä.

    Huomioikaa muuten Pitsan oikea suomenkielinen kirjoitusasu...ei pizza vaan pitsa.

  • hankris 15 viestejä24.12.2008 22:09

    Heipä hei!
    Eikö kukaan käy Rossossa, jossa on aivan mielettömän hyvät pizzat!
    Aikaisemmin sai myös kaurapohjalla, mutta nyt on ainakin Salossa ollut vain yhtä pohjaa ja voin sanoa, että onpa hyvää!

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,077s