Saako mistään luontaisesti gluteenitonta pitsaa?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • keliaakikko97 107 viestejä14.5.2009 14:44

  Kalmia kirjoitti:
  Voin suositella Moilasen Tropicanaa kelle tahansa. Maksaa n. 4,40e, ja on ihan sika hyvää

  Nam, vesi nousee kielelle kun kuulee jonkun puhuvan/ näkee kirjoittetun sanan " Moilasen Tropicana"

  Elämässä ei ole pakko kun kuolla!... ja noudatta gluteenitonta ruokavaliota.

 • Jezu  Ylläpitäjä14.5.2009 15:09

  Kieltämättä tuo Tropicana on huomattavasti parempi kuin kuiva Bolognese. Pitää vaan muistaa valmistaessa, ettei sitä pidä liian kauaa uunissa - 8 minuuttia on kyllä ihan maksimi.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Raili 19 viestejä26.6.2009 11:59

  Rossostahan saa luontaisesti gluteenitonta pizzaa. Ilman kauraa. Ja on muuten tosi hyvää!

 • tipu 1 viesti1.8.2009 11:38

  Tropicana on kyllä herkkua! <3 varsinkin kun siihen lisää itse sinihomejuuston Ja Rosson pizzat ovat myös todella maukkaita. Kotipizzan pizzat eivät ole mielestäni kovinkaan kummosia, mieluummin paistan itse tuon tropicanan..

 • Mainos

 • Suviih  629 viestejä7.12.2009 19:13

  Kuopion Kolmisopen ostoskeskuksen Kotipizzasta jäi todella hyvä käsitys. Kävin siellä syömässä tässä jokin aika sitten ja gluteenitonta pizzaa ei missään vaiheessa tuotu siihen tasolle jossa tehtiin tavallisia (se tehtiin aivan toisessa päässä keittiötä). Työntekijä nosti pizzan lautaselle vuokasta kahden puhtaan haarukan avulla, eikä leikannut sitä paloiksi koska leikkuri oli tavallisen pizzan jäljiltä. Söin tyytyväisenä, työntekijä tiesi todella mitä teki!

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Suviih  629 viestejä9.12.2010 12:45

  Kuopiossa oli Kotipizzan edessä iso mainos "Gluteenitonta pizzaa alkaen 7,60e" Hieno juttu, että mainostavatkin.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Vaula 141 viestejä11.11.2011 15:20

  Lieneekö gluteeniton pizza poistunut Kotipizzan valikoimista kun en sitä ainakaan yrityksen kotisivuilta löytänyt? Tuttu kertoi äsken viime (ja viimeisestä!) käynnistään Kotipizzassa, oli sattumalta tullut juuri sisään kun työntekijä oli ollut valmistamassa gluteenittomana tilattua pizzaa. Pohja oli kyllä omassa vuoassaan, mutta lätkäisty jauhoiselle pöydälle, jossa vieressä toinen työntekijä pöllytti vehnäjauhoja. Kastike levitettiin samalla kauhalla kuin normipizzalle, eli kastike ainakin oli hyvinkin kontaminoitunutta. Sitten vielä koko komeus kiertoilmauuniin, jossa vehnäjauhot humisevat sopivasti gluteenittomana tilatun pizzan päälle.

  En muista miten Kotipizzan työntekijät oli koulutettu/ohjeistettu, Keliakialiiton toimesta? Selkeästi homma ei vaan toimi. Epäilin tuon gluteenittoman pizzan tarjoamista jo alun alkaen, nyt en edes harkitsisi Kotipizzassa käymistä.

 • Daphnion 2 viestejä27.1.2013 20:58

  Kotipizzan luont. glut. pizzan ostin kerran ja se oli hävyttömän huono. Rossossa saa pizzan hyvällä ja rapsakalla pohjalla. Kaikista parastahan saa itse tekemällä.

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,036s