Tattaripuuro

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • milla 412 viestejä18.12.2008 06:12

    myllyn parhaan tattipuuroa olen nyt opetellut syömään aamuisin, kaurapuuron tilalla. Kyllä taitaa ottaa aikansa ennenkuin sen makun tottuu. On aika , miten sen sanois.. ällön makuinen.

  • pippuri 13 viestejä25.12.2008 10:04

    Minä teen hiutaleista sekoituksen. Laitan kaurahiutaleita, tattarihiutaleita ja guinoahiutaleita (saa ainakin Prismasta). Tulee hyvänmakuisra moniviljapuuroa. Sitten keitän sen omenamehuun. Ei tarvitse sokeria kun on jo itsessään makeaa. En siedä maitoa, joten syön sen vielä kaurajuoman kanssa. Oikein hyvää aamulla.

  • milla 412 viestejä25.12.2008 14:21

    ooh. nuo guinoa hiutaleet kuulostaa mielenkiintoiselta. Pitää muistaa etsiä kaupasta. Mulla menee puurot ihan veteen keitettynä sellaisenaan. Ei tarvitse kuin päälle pakastimesta mustikoita . Nam.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,036s