Valmisruuat

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Pulla 267 viestejä26.10.2009 19:02

    Minkähän takia melkein kaikissa eineksissä täytyy olla jotain maltodekstriiniä tai polydekstroosia? Asun pienellä paikkakunnalla eikä valinnanvaraa juuri ole. Kotona ei aina jaksaisi kokata. Tiedän, nuo ovat gluteenittomia, mutta noudatan siis luontaista dieettiä. Kokeilin taas syödä HK:n lohikiusauksen ja alkoi maha möyriä.

  • Suviih  629 viestejä26.10.2009 19:53

    Noita kyllä näkee tuoteselosteissa melkein tuotteessa kuin tuotteessa, valitettavaa luontaisen dietin noudattajille. Kaipa niillä jokin tarkoitus siinä ruuassa on kuten niillä muillakin eriskummallisen kuuloisilla raaka-aineilla joita valmisruuissa on.

    Jos ei valmisruuista löydy sopivia vaihtoehtoja, tee pakkaseen annoksia itse. Meillä tehdään esimerkiksi lasagnea iso satsi kerralla ja ylimääräiset pakkaseen josta saa sitten näppärästi ruokaa kun ei jaksa/ennätä kokata. Maksa- ja porkkanalaatikkoa on kätevä pakastaa raakanakin niin saa sitten tuoretta kun tyrkkää vain uuniin

    Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
    Blogin Facebook-sivut:
    https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s