Vehnää linssien seassa!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • tytti 34 viestejä18.7.2010 12:46

  Olen löytänyt viimeisen vuoden aikana ostamistani vihreiden, punaisten ja mustien linssien seasta vehnänjyviä muistuttavia jyviä. Linssit ovat olleet Gogreen, Aduki ja Risenta-merkkisiä. Kaikkien alkuperämaa on ollut joko USA tai Kanada. Olen ilmoittanut asiasta Risentan ja Adukin asiakaspalveluun. Adukilta vastattiin, etteivät ikinä ole aiemmin moisesta kuulleetkaan, ja arvelivat tämän siis olleen yksittäistapaus pahoittelujen kera. Mitään korvausta ei tullut. Risentalta taas ei ole vastattu mitään. Gogreenille en ole vielä ehtinyt valittaa koska löysin jyvät paketista juuri äsken. Olen siis löytänyt näitä jyviä JOKAISESTA ostamastani linssipaketista sen jälkeen kun ensimmäisen kerran ne huomasin! Uskomatonta! Onko kellään samanlaisia kokemuksia?
  Voisiko Keliakialiitto tehdä jotain asialle, kun eivät suostu yksityisen ihmisen valituksiin reagoimaan? Eikö heillä ole ihan lain mukaankin velvollisuus ilmoittaa, jos vehnää/muuta viljaa löytyy väärästä paikasta? Laitoin tämän myös Keliakialiiton keskustelupalstalle jotta mahdollisimman moni näkisi tämän varoituksen.
  -HUOH-

 • Tallulah 476 viestejä19.7.2010 11:06

  Minä en ole löytänyt yhdestäkään ja käytän linssejä usein, Adukia en tosin muista ostaneeni. Tuskin Keliakialiitto mitään tekee jos yksi ihminen löytää vehnänjyvää MUISTUTTAVAN jyvän jostain. Eri asia jos oikeasti vehnänjyviä olisi enemmänkin niissä paketeissa.

 • tytti 34 viestejä21.8.2010 16:49

  Sain seuraavan viestin Keliakialiitolta:

  "Kiitos palautteestanne ja tarkkaavaisuudestanne! Olemme olleet yhteydessä mainitsemiinne yrityksiin ja valitettavasti linssien seasta todellakin on löytynyt vehnänjyviä. Yritykset ovat kertoneeet, etteivät voi taata linssien gluteenittomuutta "pellolta pöytään". Tulemme laittamaan tiedon linssien mahdollisista gluteenijäämistä Keliakialiiton sivuille./HA 16.8.2010"

  Suurkiitos Keliakialiitolle!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,043s