Vehnäproteiinihydrosylaatti

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • KatjaRa 51 viestejä12.5.2011 19:55

  Anoppini soitti mulle huolestuneena kun jälkikäteen huomasi tarjonneensa mulle ruokaa, jonka lihaliemivalmiste sisälsi vehnäproteiinihydrosylaattia. Vehnäproteiini sisältää gluteenia, mutta osaisiko joku kertoa tarkemmin, mitä tämä vehnäproteiinihydrosylaatti on ja sisältääkö se gluteenia?

  Mitään oireita en saanut, mutta mulla onkin ns. oireeton keliakia. Luultavasti mahdollisen gluteenin määrä kyseisessä ruoassa jäi kuitenkin pieneksi, joten tuskin mitään suurempaa vahinkoa syntyi. Mutta jos joku osaa valaista asiaa, niin kuulisin mielelläni, googlettamalla en oikein saanut selvyyttä asiaan.

  Oikotie matkan mutkistaa.

 • ponipimu 239 viestejä13.5.2011 00:46

  ei sisällä gluteenia, käsittelyssä se on poistunut samaan tapaan kuin soijakastikkeessa tai kirkkaissa alkoholeissa.

 • Pulla 267 viestejä13.5.2011 12:14

  Riippuu, onko sinulla luontaisesti gluteeniton vai gluteeniton dieetti. Itse en käytä ko. ainetta sisältäviä tuotteita. Mutta gluteenitonhan se on.

 • KatjaRa 51 viestejä14.5.2011 12:12

  Kiitos vastauksista! Anoppikin voi taas nukkua rauhassa..

  Oikotie matkan mutkistaa.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,033s