Kuopion Prismassa gluteenittomat tuotteet ovat omassa hyllyssään.

Kuopion Prismassa gluteenittomat tuotteet ovat omassa hyllyssään.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (3)

 • sarssa 1.3.2015 02:41

  Vau mikä valikoima! Harvoin sitä tuollaista näkee, itse olisin hyvinkin tyytyväinen jos lähelläni olisi kauppa jossa olisi tuollainen määrä tuotteita!

 • Soffiine 28.2.2015 22:36

  Ei hassumpi, mutta kun ajattelee että kyseessä on eri ikäisiä ihmisiä joiden elämän liki kaikki elintarvikkeet ovat siinä, niin kyllä tarjonta saisi olla ainakin kaksinkertainen.
  Leipomotuotteet vielä siihen päälle, kotimaista osaamista jota kyllä on. Uutuuksia kaipaavat keliakikotkin saati muut itsestään huolehtivat.

  Muuten vielä noista kuiva-aineista ja muroista ja mysleistä sen verran, että ihmetyttää miksei esim. Virtasalmen Viljatuotteen mielenkiintoista Maissi & Riisihiutaletta ole Etelä-Suomen kaupoissa tarjolla? Löytyisiköhän sitä jostain?

 • milla 28.2.2015 16:35

  täytyy kyllä sanoa, että on homma hallussa!

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Suviih
 • Lisätty
  28.2.2015 11:46

Anna arvio kuvalle

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä kuva ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,081s