Lappeenrannan sataman torigrilliltä löytyi gluteenitonta lihapiirakkaa. Hyvänmakuinen, välissä kinkkua, kananmunaa ja mausteet!

Lappeenrannan sataman torigrilliltä löytyi gluteenitonta lihapiirakkaa. Hyvänmakuinen, välissä kinkkua, kananmunaa ja mausteet!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (2)

 • Jezu  2.8.2010 00:51

  Huikeeta Selvisikö, minkä valmistajan lihis oli kyseessä vai oliko peräti itse leivottu?

  Harmi, ettei ole lähiaikoina reissua tiedossa Lappeenrannan suuntaan

 • taigis 1.8.2010 09:14

  Suosittelen kyllä lämpimästi maistamaan, jos siellä päin liikutte. Edelleen kyllä kaipaan noihin grillien ikkunoihin mainintaa "Meiltä myös gluteenitonta!"tms. Tuollakaan ei lukenut mitään, mutta kysellen selvisi. Grillillä olivat myös ranskanperunat gluteenittomia.

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  taigis
 • Lisätty
  1.8.2010 09:12

Anna arvio kuvalle

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä kuva ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,024s