Tämmöistäkin vege-pizzaa oli gluteenittomana Kampin K-Supermarketissa.

Tämmöistäkin vege-pizzaa oli gluteenittomana Kampin K-Supermarketissa.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (2)

 • Suviih  10.1.2014 17:10

  Onko niitä kauppoja useampikin? Siellä sisällä se oli, alimmassa kerroksessa sellainen aika ahdas kauppa. Pystypakastin siellä aika perällä, mutta en kyllä muista oliko tämä tavallisten pizzojen joukossa vai samassa kun gluteenittomat leivät ym.

 • Vaula 9.1.2014 15:20

  Hei Suviih, ostitko kyseisen pizzan siis sieltä Kampin keskuksen sisällä olevasta K-Supermarketista vai siitä joka on keskuksen ulkopuolella? Yritin etsiä pizzaa sieltä Kampin keskuksen kaupasta mutten löytänyt sitä pakastepizza-hyllystä. Ehken vain osannut etsiä?

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Suviih
 • Lisätty
  27.11.2013 20:20

Anna arvio kuvalle

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä kuva ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,03s