Hammermühle - gluteeniton kauppa

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

täältä voi tilata netin kautta gluteenittomia kakkuja ja leipiä jne

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (2)

  • KattiMatikka 12.6.2009 22:28

    Postikulut ainoa huono puoli, kun perusmaksu 11,25e ja sitten 1,02e/kg...

    Mutta tuotteet hyviä kun olen Saksassa niitä ostellut.

  • Ira 11.6.2009 12:10

    piti vielä kertomani, että kannattaa kokeilla baumküchenia,sandküchenia ja leivistä chiabattaa ja baquettea. toi baumküchen on suklaalla kuorutettu ei äklömakee keksin ja kakun sekamuoto. olen ottanut mukaan laukkuun kun oon mennyt jonnekin ( on ainakin takuuvarmana hyvää syötäväätoi sandküchen on todella hyvä ja aika makeaa, maistuu ihan aidolta kakulta.noi leivät on vaaleita leipiä ja todella hyviä kun laittaa uuniin muutamaksi minuutiksi. sitten jos tykkää viinerin mausta kannattaa tilata plunder siinä on muistaakseni 8 kpl yht. omena ja kirsikkä viineriä. tai oikeastaan maku on viinerin ja lehtitaikinan välimuoto. eivät ole myös ällörasvaisia. myslejä on myös tarjolla, mutta en ole kokeillut niitä.

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Anna arvio linkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä linkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,027s