Isabella

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5
Seuraavat > Loppuun >>
 • Rainbow grillatut vihannekset 13.5.2011 09:15

  Kannattaa välttää valmisruokia, koska näitä mokia tulee valmistajille. Ei meinaan ole aivan pienestä vahingosta kyse, koska jo muutama lipsahdus ruokavaliosta saattaa aiheuttaa vakavia muutoksia suolistossa (mm. syövän esiaste). Ja mitä jos olisit mennyt shokkiin? Sekin on mahdollista. Muistan kun muutama vuosi sitten Hesassa Mäkkärillä pikkupoika joutui shokkiin kun ravintola mokasi hampurilaisen kanssa. Itse asiassa tällaisten mokien tekijät pitäisi saattaa edesvastuuseen fyysisestä pahoinpitelystä, koska tämä on paljon vakavampi juttu kuin laktoosi-intoleranssi, joka ei aiheuta korjaamattomia muutoksia kehossa ainakaan nykytietämyksen mukaan.

 • Vuohelan tuotteiden hinta 24.10.2010 14:10

  Keliaakikon ruokalasku on muutenkin niin suuri kuukausitasolla, ettei tule enää mieleenkään ostaa Vuohelan tuotteita. Joku tässä yhtälössä mättää - keliaakikko ei voi käyttää normaalihintaisia jauhoja ym. tuotteita, keliaakikon tuotteissa ei juurikaan ole alennuksia (paitsi vanhentuneissa), eli lähtökohtaisestikin ruokavaliomme tulee kalliimmaksi kuin normi-ihmisten. Mutta silti vielä nämä gluteenittomat leivätkin ym. on hinnoiteltu pilviin. Ei ole reilua, ei, että ruoka maksaa toisille näin paljon enemmän kuin toisille. Moilasen tuotteet on halvimpia vaikkakin nekin kalliita. Stokkalla maksavat tietenkin älyttömän paljon enemmän nekin kuin Prismassa. K-kaupassakin taitaa olla hieman korkeampi hinta. Prisma kai edullisin kaupparyhmistä.

1 2 3 4 5
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  5 vinkkiä

  Keskustelu
  42 viestiä, 8 aloitusta

  Kommentit
  7 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  24.10.2010 13:56

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,033s