Jezu 

Keskusteluviestit

Seuraavat > Loppuun >>
 • Riisin gluteenittomuus ravintoloissa 29.9.2008 01:28

  Osaisiko joku ravintola-alan konkari kertoa, miksi niin monessa ravintolassa riisi ei ole gluteenitonta? Hyvin usein korvaavat sen perunapohjaisilla versioilla. Eikö molemmat keitetä vedessä, että ei johtune siitäkään?

 • Missä luuraa kunnollinen jäätelötuutti? 28.9.2008 22:06

  Ingmanin soijajäätelötuutit maissitötterössä ovat tulleet liiankin tutuiksi. Muita gluteenittomia tuutteja en ainakaan minä ole löytänyt (onko niitä?)

  Missä luuraa se ensimmäinen valmistaja, joka iskee (laktoosittoman) vaniljajäätelön maissituuttiin. Ei enää sitä soijajäätelöä, kiitos!

  Jättäkää kaikki viesti tähän keskusteluun, jotka kannattavat ajatusta

 • Ovatko kaikki teet gluteenittomia? 28.9.2008 20:21

  Huolettomasti tulee teetä juotua missä milloinkin, mutta mahtavatkohan kaikki teet olla gluteenittomia?

 • Myslejä? 26.9.2008 18:24

  Tietääkö kukaan muita gluteenittomia myslejä kuin Finaxin tuotteet ja mistä moisia saisi? Tekisi mieli välillä kokeilla jotain muutakin.

 • Erikoista toimintaa Atrialla 26.9.2008 18:18

  Oletteko huomanneet, ettei Atria merkkaa ollenkaan tuotteisiinsa niiden gluteenittomuutta?

  Heidän tuotelistauksensa netissä toteaa, että "tuotteessa ei ole lisättyä gluteenia." Mitä ihmettä tämä tarkoittaa? Tuotteessa siis voi olla gluteenia, mutta siihen ei ole tietoisesti lisätty gluteenia? Kyselin asiaa Atrialta, mutta ilmoittivat vain välittäneensä viestin heidän tuotekehitykseen ja tuoteryhmäpäällikölle. Sen jälkeen ei olekaan mitään vastausta kuulunut...

  Aletaan yhdessä ahdistelemaan Atriaa, että lisäävät selkeät erityisruokavaliotiedot tuotteisiinsa. HK ja Saarioinen tekevät sen jo malliikkaasti!

 • Gluteenitonta Maltalla? 25.9.2008 00:49

  Olen lähdössä vierailemaan Maltalla (eiköhän koko saari tule kierrettyä). Käsittääkseni keliaakikolla on tuolla suht helppoa, mutta muistaako kukaan nimeltä rafloja, joissa keliaakikolla on ollut erityisen viihtyisää?

Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  366 vinkkiä

  Tuotteita
  529 tuotetta

  Kuvia
  931 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2356 viestiä, 646 aloitusta

  Kommentit
  639 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,046s