Jezu 

Keskusteluviestit

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 • Arabiemiraatit 4.1.2017 21:23

  Täältä löytyy jotain: Gluteenitonta Arabiemiraattien Dubaissa

 • VAROITUS: Gluteenia tattarisuurimoissa 3.1.2017 19:37

  Evira tiedottaa GoGreen tattarisuurimoiden takaisinvedosta:

  Lantmännen Cerealia on ilmoittanut tehneensä takaisinvedon gluteenittomaksi ilmoitetun tuotteen liian suuren gluteenipitoisuuden vuoksi. Tuote on GoGreen kokonaisia tattarisuurimoita, pakkauskoko 400 grammaa. Takaisinveto koskee tuote-erää, jonka parasta ennen päiväys on 20.12.2017.

  Tuotetta on ollut myynnissä heinäkuun lopusta 2016 lähtien. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion gluteenille yliherkille kuluttajille, mutta muille kuluttajille tuote on käyttökelpoinen.


  Katso kuva tuotteesta.

 • #Gluteeniton Tammikuu 2017 2.1.2017 20:56

  #GluteenitonTammikuu oli jälleen viime vuonna erittäin suosittu ja toi lisää uusia käyttäjiä sivuston pariin, joten jatketaan perinnettä edelleen. Gluteenittomuuden ja keliakian esilletuonti on nyt tärkeämpää kuin vuosiin hallituksen poistettua keliaakikoiden ruokavalio- eli lääkekorvauksen kokonaisuudessaan säästösyistä. Onneksi kauppaketjut ovat alkaneet toteuttaa gluteenittomien tuotteiden alennuskampanjoita juuri tammikuussa.

  GluteenitonTammikuu -tempaus kannustaa sekaruokavaliota noudattavia kokeilemaan gluteenitonta dieettiä kuukauden ajan ja jakamaan kokemuksiaan kokeilusta tähän keskusteluun ja muualla sosiaalisessa mediassa hashtagilla #GluteenitonTammikuu

  Tempauksen tavoitteena on saada kaikkiruokaiset huomaamaan, kuinka haastavaa (ja kallista) ehdottoman gluteenittoman dieetin noudattaminen saattaa keliaakikoille ja muista syistä gluteenitonta dieettiä noudattaville olla. Toisaalta he näkevät samalla kuinka monipuolinen ja herkullinen gluteenittomien tuotteiden valikoima on nykyään. Valikoima on parantunut edelleen viime vuodenvaihteesta - tosin ruisleivästä jää edelleen paitsi. Nykyään jopa kotikaljaa saa gluteenittomana.

  Tässä keskustelussa voi kommentoida tempausta tai kertoa omia kokemuksia gluteenittomuudesta. Sana on vapaa, anna palaa!

 • Gluteeniton kotikalja? 20.12.2016 21:34

  MariJo kirjoitti:
  Tätä täytyi itsekin ihmetellä, kun luin keliakialiiton tekstiä. Mietin, että olikohan tullut virhe -mutta ilmeisesti ei. Täytyy kokeilla, jospa maha muuten kestää mallasjuomaa.?!

  Valmistajan sivuille oli ilmestynyt tällainen teksti:

  Tuoppi 0,75 l valmis kotikalja on gluteeniton!

  Tuote tuotiin markkinoille syksyllä 2015 ja tuotekehityksen tavoitteeksi asetettiin gluteeniton kotikalja. Nyt gluteenittomuus on todistettavasti saavutettu ja Tuoppi 0,75 l Kotikaljalle on myönnetty Keliakialiiton merkki – uudistetulla etiketillä varustetut tuotteet tulevat kauppoihin vuoden 2017 alkupuolella, mutta jo tällä hetkellä myynnissä olevat Tuoppi valmiskaljat ovat gluteenittomia!

  Tuotetta myyvät mm. Prismat, K-Citymarketit, K-Supermarketit, Tokmanni, Veljekset Keskinen, Minimanit, Kokkolan Halpahalli, Pick N Pay, Alemakasiinit sekä Stockmann.


  Saa vinkata, jos joku on löytänyt näitä kaupoista pk-seuduilla!

 • Gluteeniton kotikalja? 19.12.2016 20:09

  Ihmeiden aika ei ole ohi: Tuoppi Kotikalja on nykyään gluteenitonta

  Laihian Mallas Tuoppi Kotikalja 1.1% 0.75L

 • Vuohelan Herkun tuotteita ilman postikuluja 18.12.2016 17:21

  MariJo kirjoitti:
  Tilausta tehdessä pyytää jotain etukoodia, että saisi postikulut ilmaiseksi?!?

  Mullakin on toi Etukoodi-kenttä, mut sen alapuolella oikealla näkyy -8.90 e eli ei taida tarvita koodia, että saa postikulut pois. Aika sekavaa tosin.

 • Vuohelan Herkun tuotteita ilman postikuluja 15.12.2016 21:53

  Vuohelan Herkun verkkokauppa poisti jouluyllärinä postikulut (normaalisti 8.9 euroa) vuoden loppuun asti. Tilaajien kesken arvotaan myös kolme 50 euron arvoista Farina-tuotepakettia. Tilaa Farina-jauhoseokset sekä Vuohelan Herkun pipareita täältä:

  Vuohelan Herkun verkkokauppa

 • Porokylän Leipomo hakee työntekijöitä 15.12.2016 21:43

  Porokylän Leipomo jatkaa vahvaa kasvuaan ja rekrytoi neljä leipuria sekä peräti kahdeksan oppisopimuskoulutettavaa leipomotyöntekijää!

  Tehtävistä kerrotaan näin:

  Leipureita

  vakituiseen työsuhteeseen. Leipurilta edellytämme alan koulutusta sekä työkokemusta. Katsomme eduksi kokemuksen suurempien leipomoiden tuotantolinjojen käytöstä.

  Katso ilmoitus Mol.fissä

  Leipomotyöntekijöitä oppisopimuskoulutukseen

  Katso ilmoitus Mol.fissä

  Kaikilta hakijoilta toivomme:
  - hygieniapassia
  - todistusta terveydentilasta
  - hyvää fyysistä kuntoa
  - hyvää työmoraalia ja yhteistyökykyä

  Työ on fyysisesti rankkaa leipomotyötä, mutta työssä käytetään myös paljon nykyaikaista leipomotekniikkaa. Työ on vuorotyötä, jota tehdään myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä.


  Toimi heti, sillä hakuaika päättyy sunnuntaina 18.12.2016!

 • Anna vinkkeja 12.12.2016 21:32

  Jos vietät aikaa Helsingissä, kannattaa käydä tutustumassa Agata Bakery&Cafehen. Mainio täysin gluteeniton kahvila

 • Gluteeniton lanttulaatikko? 11.12.2016 21:20

  Chef Wotkinsin kaikki joululaatikot ovat gluteenittomia:

  Wotkinsin gluteenittomat joululaatikot

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  366 vinkkiä

  Tuotteita
  529 tuotetta

  Kuvia
  931 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2356 viestiä, 646 aloitusta

  Kommentit
  639 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,038s