Julia

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Semper Gluteeniton Leipäjauhoseos Kaura & Kvinoa, 460 g

  "Tein foccia ohjeella pizzapohjan, kaulin vaan taikinan ohueksi. Tähän jauhoseos toimi hyvin koska taikina oli nopea tehdä ja helppo käsitellä. Mutta en saanut sitä kohoamaan kunnolla.

  Tein myös sämpylöitä näistä semperin ohjeella, mutta puoli taikinaan lisäsin vähän porkkanaraastetta (n. 1 dl). Sämpylät eivät kohonneet, olivat aivan liian tiiviitä enkä tykännyt mausta. Ainut plussa oli että taikina oli helppo käsitellä, mutta kun olen leiponut paljon luontaisesti gluteenittomia (myös kaurattomia) leipiä olen huomannut että yleensä jos taikina on helppo käsitellä niin leivästä tulee liian tiivistä.

  Jag bakade pizzabotten med foccia receptet, jag kavlade bara ut degen tunt. Till det fungerade mjölmixen bra eftersom degen var snabb att göra och enkel att hantera. Men den jäste dock inte alls.

  Jag provide också baka semlor med sempers recept, men i hälften av degen lade jag till lite riven morot (ca. 1 dl). Semlorna jäste inte alls och var alldeles för kompakta och jag gillade inte smaken heller särskilt mycket. Enda plusset var att degen var enkel att hantera. Men jag har märkt då jag bakat naturligt glutenfria (och havrefria) bröd att då degen är enkel att hantera, då blir brödet oftast för kompakt."
  30.1.2019

 • Semper Gluteenittomat Suklaanmakuiset Muffinssit, 185 g (7...

  "Hieman kuivia ja olisi saanut olla suklaisempia. Lämmitettynä ja jäätelön kanssa ihan syötäviä kuitenkin. En ostaisi muuta, kun hätävaraksi. Säilyvyyden kannalta kiva että ovat yksittäin pakattuja, mutta luonnon kannalta ei niin kiva.

  Lite torra och hade gärna fått vara chokladigare. Som uppvärmda och serverade med glass var muffinsen ändå helt ätbara. Jag skulle nog inte köpa dessa annat än för att ha i skåpet som reserv. För hållbarheten är det bra att de är enskillt packade, men inte för naturen."
  30.1.2019

 • Semper Gluteeniton Hapanjuurileipä sis. siemeniä, 200 g

  "Todella maukas leipä ja hyvä rakenne, ei yhtään murusta. Siemeniä olisi saanut olla minun makuu enemmän. Paahdettuna erityisen hyvää ja päälle neitsytoliiviöljyä ja ripaus merisuolaa, mutta toimii myös kylmänä.

  Väldigt smakrikt bröd med bra konsistens, smular inte alls. Kunde dock ha varit mer frön I brödet. Passar bra som rostat, med olivolja och en nypa havssalt på, men är också gott som kallt."
  30.1.2019

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2019 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,051s