Humala ja keliakia – 1.4.2009 08:13
Miulla ainakin tulee lipsahduksia, tosin nykyään vähemmän kuin ennen (dieetin noudattamisesta on seurannut se, että reagoin paljon voimakkaammin viljoille kuin ennen).
Etenkin se, kun kaverit syö vieressä pizzaa ja itse natustaa porkkanaa, on vaikea tilanne.
Valitusketju – 29.3.2009 18:56
Jezu kirjoitti:Sano muuta.
Kummallisin gluteenituote – 29.3.2009 11:29
Miulle oudointa oli kun löysin vehnäjauhoa jäätelöstä. Hyvä tuote menty pilaamaan jauhoilla, grr! Onneksi sitä ei kuitenkaan kaikissa laaduissa ole, niin pääsee kuitenkin vielä mutustelemaan, vaikkakaan ei niitä parhaimpia makuja.
Sipsit on kanssa sellainen tuote josta en olisi kuvitellut löytäväni viljaa.
Tai entäpä sitten pähkinät. Ainakin Rainboin pähkinäsekoituksessa lukee, että "saattaa sisältää gluteenia". Miten ihmeessä sitä on pähkinöihin joutunut?!
Moilasen tuotteet – 11.3.2009 19:42
Jaaha, nyt sitten löytyi syy omaan oireiluunkin! Sain kerran aivan kamalat vatsakivut niistä läpysköistä...
Keliakia telkkarissa – 11.3.2009 19:39
Jezu kirjoitti:Minusta se sanoi, että hänelä on keliakia, ja että on allerginen vehnälle. Ellen nyt sitten kuullut ihan väärin.
Tärkkelyssiirapit – 3.3.2009 15:35
Näin vilja-allergisena en käytä tuotteita, joissa on tärkkelyssiirappia (ellei ole mainittu että se on muusta kuin kotimaisista viljoista). Heti pukkaa muuten ihottumaa :o
Ongelmallista kun ei saa syödä karkkia ja on kamala herkkusuu :o~
Namibiaan vaihtoon. – 28.2.2009 20:58
Mitä luulette, olisiko mahdotonta lähteä muutaman viikon vaihtoon Namibiaan? Mistähän saisi tietoa, että löytyykö kyseisestä maasta luontaisesti gluteenittomia tuotteita?
Miten onnistuu ruokailu vieraassa maassa muutenkin? Miten te ostatte ulkomailla ruokanne (niin normaalissa ruokakaupassa kuin ravintolassakin)?
Tai onhan se tietty mahdollista elää se muutama viikko pelkillä hedelmillä ja lihallakin, mutta aika yksipuolinen ruokavaliosta tulisi.
Lakritsipitoiset viinat – 13.2.2009 12:59
Joo, olisi kiva jos joku viitsisi tuota asiaa selvittää
T. salmiakin ystävä
Jäätelöt – 12.2.2009 16:45
Minulle taas tuo tärkkelyssiirappi tuottaa hankaluuksia, koska jos se on vehnästä, saan iho-oireita. Ärsyttää kun vain harvoisssa tuoteselosteissa viititään mainita mistä se on valmistettu, ja joudun karsimaan tiedon puutteessa syömisiäni.
Gluteeniton-termin merkitys muuttuu – 12.2.2009 16:42
Suututtaa jotenkin etenkin tuo kohta, että kauraa saa laittaa sekaan aina. Miksi ihmeessä sitäkin pitää nyt sotkea joukkoon?
Ja tuleeko jatkossa saamaan jauhoja yms. tuotteita kokonaan ilman vehnätärkkelystä? Toivon mukaan, ja toivon mukaan hinta ei nouse, tai nousen barrikadeille, grrr.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
2 vinkkiä
Kuvia
1 kuva
Keskustelu
48 viestiä, 6 aloitusta
Kommentit
4 kommenttia
Rekisteröitynyt
3.11.2008 18:31