MMK

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Fini Gourmet Black Liquorice

  "Oli todella hyvää. Suosittelen. Hennalan S-marketista ostin." 11.4.2019

 • Semper Gluteenittomat Suklaanmakuiset Muffinssit, 185 g (7...

  "Perus gluteeniton suklaamuffinsi. Maku parempi kun hiukan lämmitti ja otti lisukkeeksi vaniljajäätelöä. Jäätelön kanssa kiva jälkiruoka.
  Kivaa oli myös pieni koko sekä yksittäiset pakkaukset. Noin ei tule turhaa roskiin heitettävää ja voi pitää varalla itselle tai gluteenittomalle vieraalle. Myös helppo ottaa mukaan jos menee jonnekin ja ei ole varma gluteenittomasta tarjottavasta."
  22.1.2019

 • Semper Gluteeniton Hapanjuurileipä sis. siemeniä, 200 g

  "Hyvää paahdettuna. Koko sopiva, koska en tykkää isoista leivistä. Maku hyvä ja koostumus paahdettuna sopivan rapsakka. Miinusta siitä, että paketti on vaikea avata ja sitä ei saa uudelleen suljettua. Avattuna säilytys vaatii ilmatiiviin paketin ja se on vaikea toteuttaa ja käyttää parissa päivässä. En aina syö noin montaa leipää siinä ajassa. Voisivat olla uudelleen suljettavan pakkauksen sisällä ilmatiiviissä 2-4 kpl pakkauksissa. Maun puolesta suosittelen." 11.1.2019

 • Semper Gluteeniton Kvinoanäkkileipä, 220 g

  "Hyvän makuinen ja plussaa siitä, että ei hajonnut palasiksi kun laitoin päälle levitettä tai maksamakkaraa.
  Annan 4 tähteä."
  27.12.2018

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,049s