MrsBucket

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Uusia gluteenittomia tuotteita 20.5.2010 22:58

    Jezu kirjoitti:
    Saarioiselta on myös tullut gluteenittomia uutuuksia; Kirjolohi-katkarapu Herkku ja Tandoori-broiler Herkku 180 g. Uusia Herkkuja voi Saarioisen mukaan käyttää patongin tai voileipien täytteenä, voileipäkakkuihin, uuniperunoiden, ohukaisten ja tortilloiden täytteeksi, salaatin osaksi tai sellaisenaan lisukkeeksi lautaselle.

    Kiitos vinkistä. Näistä saattaa olla oikeesti hyötyä kun tarvitsee pikaisesti kreppien täytettä. Täytyy testata, testata täytyy.

  • Missä luuraa kunnollinen jäätelötuutti? 20.5.2010 15:20

    Tässäpä vastaus joka tuli Ingmanilta kun tiedustelin laktoosittomia ja gluteenittomia tuutteja.

    "Kiitos yhteydenotostanne ja palautteestanne.
    Otamme mielellään vastaan kuluttajien toiveita; ne ovat meille erittäin tärkeitä jotta voimme viedä tuotekehitystä asiakkaiden toivomaan suuntaan. Käsittelemme kaikki kuluttajien ehdotukset ja toiveet tuotekehitysryhmässä.
    Ystävällisin terveisin,
    Ingman Ice Cream Oy Ab
    Kuluttajapalvelu
    Anne Santavuori"

    Vastaus on sama kuin Jezu on saanut vuonna 2009, eli tämäkin vastaus vaikuttaa sille, että toiveet noista tuuteista hautautuvat sinne mihin kysely on ystävällisesti siirretty.

  • Missä luuraa kunnollinen jäätelötuutti? 18.5.2010 19:14

    Eka vastaus (NESTLE:ltä) tulikin kiitettävän nopeasti:

    "Hei

    Kiitos yhteydenotostanne. Välitän toiveenne jäätelöiden markkinointiin ja tuotekehitykseen.

    Hyvin varustetuilta kioskeilta on mahdollista ostaa laktoosittoman vaniljajäätelömme lisäksi gluteenittomia vohveleita. Mikäli käyttämillänne kioskeilla ei näitä ole, voitte vihjata kioskiyrittäjälle, että turkulainen Oy Roberts Ab toimittaa niitä mielellään.

    Ystävällisin terveisin

    Paula Leppänen
    Kuluttajaneuvoja"

    Vastaus antaa olettaa, että asia on loppuunkäsitelty, eikä mitään muutosta vallitseviin tuuttivalikoimiin ole tulossa.

  • Missä luuraa kunnollinen jäätelötuutti? 18.5.2010 15:04

    En ole koskaan maistanut gluteenittoman tuutin vohvelia, enempää kuin irtojäätelön myynnissä (jossain päin Suomea) olevia vohvelitötteröitäkään.
    Tosi kovasti kaipaan niitä lapsuuden tötteröitä, joista ensimmäisen sai ostaa aina vappuna. Se oli juhlaa, se.
    Mille ne gluteenittomat tötteröt maistuvat? Entä miten mahtaa toimia gluteeniton vohveli tuuteissa? Eikö se kostea vohveli maistu yhtä pahalle kuin kaikki kosteat/märät gluteenittomista jauhoista tehdyt leivätkin?
    Laitan tämän jälkeen toiveita eri jätskifirmoille gluttituuttien saamiseksi ja kerron jos saan palautetta.

  • Syötkö rahasi? 18.5.2010 11:07

    No nyt on seurattu ruokamenoja kuukauden ajan ja ei se ruokiin ym. päivittäistavaroihin menevä rahasumma niin kauhea ollutkaan kuin kuvittelin, vain n.350 euroa. Ja tähän seurantajaksoon sisältyivät äitienpäiväkekkeritkin ruokineen ja kahviherkkuineen.
    Varmasti minun onkin vastaisuudessa kiinnitettävä entistä tarkempaa huomiota kaikkiin heräteostoksiin, sillä niihin ne minun rahani ovatkin varmaan uponneet.
    Ihan terveellistä ainakin omalta kohdaltani oli tämä kuukauden mittainen kulujen kontrollointi.

  • Vehnäproteeni shampoossa 16.5.2010 16:24

    arjaleena kirjoitti:
    Itse olen kokeillut shampoot laidasta laitaan, niin kampaamoiden kuin kaupan valikoimat. Ainoa hyväksi kokemani shampoo on: XZ rauhoittava shampoo, suklaa-vanilja. Pullo on vaaleanruskea, samaan sarjaan kuuluu myös hoitoaine. Samaa shampoota käyttää myös poikani jolla on lievä kalansuomutauti, hänellä päänahka on kuiva ja hilseilevä. Hän on kokeillut lähes kaikki apteekin tuotteet ja tämä on ainoa mistä on apua. Voin suositella eikä ole hinnan kiro.

    Minä liputan myös tuon XZ suklaa-vanilja -shampoon puolesta. Käytin pitkään Pantene -shampoita, mutta sitten rupesivat hiukseni jäämään lättänöiksi pesun jälkeen ja hiuspohja kutisemaan, joten päättelin, että on aika vaihtaa pesuainetta. Nyt on pitkään jo ollut toivottu pesutulos.

  • Leipäkone- vai yleiskone 13.5.2010 09:55

    ponipimu kirjoitti:
    mä en huoli kumpaakaan, mulle riittää kulho ja sähkövatkain.

    mikään ei oo yksinkertaisempaa ku Anna-Kaisan vuokaleipä. ensin turvotetaan psyllium ja siemenet, sitten sen kun ladot kuivat aineet kulhoon järjestyksessä ja vatkaat pari minuuttia, laitat vuokaan ja kohotus, sitten uuniin vajaa tunti. ja valmista tuli.

    ei tarvi sotkea käsiä ja konetta, vain vispilät likaantuu, ei tarvi vaivata, ei leipoa pöydällä, voiko leivän leipominen enää helpompaa olla?

    Olen samaa mieltä kanssasi. Samat on keinot minullakin ja tuo Glu.fi:n sivuillekin laittamani "Sikahyvä leipä" -ohje syntyy samalla konstilla. Jauhoja voi vaihdella kun vain pitää kokonaismäärän samana. Olen välillä esim. korvannut 1 dl:n tummista jauhoista karkeilla riisijauhoilla. Hyvää ja helppoa.

  • Kehitetään palvelua! 12.5.2010 14:16

    Olisi kiva jos liittäisit Keskustelualueet -otsakkeen alle osaston NIKSIT. Sille "palstalle" tulisi toivon mukaan kaikkia hyviä niksejä jotka palstan käyttäjät ovat todenneet avuksi keliaakikkojen ruuan valmistuksessa, leipomisessa ynnä muissa elämään liittyvissa asioissa.
    Pirkka-lehdessä oli ennen Niksipirkka palsta ja oli ilmeisen mieleinen lukijoille. Siellä kyllä oli paljon aivan typeriä sukkahousuniksejäkin, mutta useita varteenotettavia myös.

  • Rolls -hampurilaiset 12.5.2010 09:25

    Innostuin ottamaan selvää matkustelua ajatellen Rolls -myyntipisteistä ja niiden tarjonnasta. Heidän nettisivuiltaan löytyi luettelot ravintoloistaan lääneittäin. Menu -osastossa oli lueteltu erilaiset hampurilaiset oikein kuvien kera.
    Lähetin vielä palautteena kyselyn, löytyykö tuotteita myös gluteenittomina ja sain seuraavan vastauksen:

    Rolls-ravintoloista löytyy gluteenittomia tuotteita, haluamme taata makuelämyksiä myös erityisruokavaliota noudattaville. Ranskalaisemme ovat gluteenittomia, myös seuraavat hampurilaiset voidaan valmistaa gluteenittomina:
    tavallinen hampurilainen,
    juustohampurilainen,
    tuplajuustohampurilainen,
    kasvishampurilainen,
    pekonihampurilainen ja
    kanahampurilainen (gluteenittomaan kanahampurilaiseen käytetään paneroidun pihvin sijasta kanafileetä)

    Itselleni nämä tiedot olivat hyödyllisiä, tietääpähän etukäteen mistä mennä kyselemään evästä matkan varrella. Niinpä jaan tiedot teidän kanssanne. Laitan loppuun vielä linkin Rolls sivuille:
    http://www.rolls.fi/ravintolat.php

  • Leipäkone- vai yleiskone 11.5.2010 17:17

    Supersonic kirjoitti:
    Onko leipä- vai yleiskoneesta enemmän hyötyä gluteenittomassa ruokavaliossa? Olis kiva kuulla vinkkejä ja näkökulmia. Leivontaan kaipailen eniten apua. Olen juuri aloittanut gluteenittoman ruokavalion. Perheessämme on lisäkseni 3-vuotias lapsi.

    Yleiskoneella on muutakin käyttöä kuin leivän teko, jos nyt haluaa konetta käyttää.
    Itselläni on yleiskone, mutta se seisoo keittiön alalaatikossa, sillä mielestäni paras kone on kynsien ja kainalon välillä. On paljon nopeampaa ottaa esille jauhokulho, taikinakulho, vispilä ja haarukkavatkain ja pyöräyttää taikina käsin, eikä tarvitse pestä kaikenmaailman hankalia vimpaimia ja huolehtia niiden sijoittelusta oikeille paikoille. Sitäpaitsi näppituntumalla saa aikaan paremman lopputuloksen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

    Yksityisviesti
    Lähetä yksityisviesti

    Vinkkejä
    6 vinkkiä

    Tuotteita
    10 tuotetta

    Kuvia
    6 kuvaa

    Linkkejä
    1 linkki

    Keskustelu
    92 viestiä, 13 aloitusta

    Kommentit
    21 kommenttia

    Rekisteröitynyt
    1.3.2010 17:16

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s