Piiann

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • hengitystekniikasta apua kipuun? 18.9.2013 13:23

  Luin aikoinaan ihan ohimennen artikkelin muistaakseni sveitsiläisistä tutkijoista jotka olivat kehittäneet hengitystekniikan jonka piti auttaa keliankipuun. Kun en silloin tuota tietoa tarvinnut, ei siitä jäänyt mitään mieleen. Nyt en sitten löydä mitään tietoa ko. artikkelista eli jos joku muistaa ne hengitysohjeet tms. olisin erittäin kiitollinen...
  Toisena kysymyksenä.... oletteko muut huomanneet stressin lisäävän oireilua? Taas koskee niin pirusti ja olen satavarma etten ole saanut gluteenia missään muodossa. Välillä tuntuu että pää oikeasti hajoaa. Kamala stressi työn takia ja sitten kroppakin jo pettää. Ei meinaa taas jaksaa.

 • Että osaa olla tyhmä.... 24.7.2013 12:19

  Menikin jo liian monta kuukautta ilman mitään oireilua. Sitten eilen illalla hölmöyksissäni söin uutta salaantinkastiketta katsomatta tuoteluetteloa. Nyt on sitten aamuvarhaisesta istuttu vessassa ja maattu lämmitetyn kauratyynyn kanssa sikiöasennossa kiroten koko maailmaa. Miksi ihminen ei opi? Olen jo kuvitellut oppineeni automaattisesti katsomaan mitä syön, minulla kipu on nimittäin sen verran pahaa, ettei sitä meinaa kestää millään. No, sainpahan vähän purettua pahaa oloani.

 • Sain tietää keliakiasta, ahdistaa 10.7.2013 14:27

  Itselläni keliakia todettiin vajaa vuosi sitten. Sitä ennen kärsin pahoista vatsaoireista yli puoli vuotta ennen kuin diagnoosi saatiin aikaiseksi. Päällimmäisenä tunteena tuli helpotus; en kuolekaan syöpään tai mihinkään vastaavaan jota jo ehdin pelkäämään, olin vatsaoireideni takia laihtunut yli 20 kg. Olin syönyt aina hyvin vehnäpitoista ruokaa, joten olihan se shokki luopua kaikesta "hyvästä". Nyt kun olen oppinut että mitä saan syödä, pärjään oikein hyvin. Vasta pari päivää sitten tein Baileys-juustokakun, jota kaikki söivät suurella innolla. Gluteenittomia tuotteita löytyy jo tosi paljon, itselleni on ollut suuri ilo tutustua Pirkan saaristolaisleipään, mielestäni todella hyvänmakuinen "oikea" leipä. Jaksamista sinulle ja alkushokin jälkeen uskon että tulet huomaamaan tämän suokavalion hyödyt paitsi oireiden poisjäännin, myös yleiskunnon paranemisen myötä.

 • Gluteeniton kuskus 27.6.2013 11:01

  Kauhea ikävä on kuskus-salaattia... eli keitä kuskus lihamielikuutiolla maustetussa vedessä, jäähdytä, lisää joukkoon pieneksi pilkottua tuoretta kurkkua, fetaa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, paprikaa, suolakurkkuja... anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Aivan ihanaa! Voi, voi kun nyt saisi sitä syödäkseen.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  4 viestiä, 2 aloitusta

  Rekisteröitynyt
  27.6.2013 10:56

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,036s