Retiisi

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Gluteeniton lanttulaatikko? 16.12.2009 21:02

  Olen näitä gluteenittomia ruokia ja leivonnaisia tehnyt pari vuotta ja vieläkään en tiedä millain jotkut jauhot käyttäytyy leivonnassa. Nyt kun on vehnätärkkelyskin kielletty niin mitenkähän mahtaa tattarijauho käyttäytyä perunalaatikossa eli imeltyykö se??

 • Gluteeniton lanttulaatikko? 16.12.2009 20:57

  Lanttulaatikon voi tehdä itsekin, se on helppo tässä ohje: Tämä on bataatti-lanttulaatikko 8 annosta

  500 g bataattia (osta vähän enemmän sillä kuoret painaa paljon)
  n. 600 g lanttua (valmis kaupassa myytävä survos muovipussissa)
  0,5 tl suolaa keitinveteen
  0,5-1 ltr vettä, niin, että pilkotut bataatit just peittyy
  0,5 tl inkivääriä
  0,25 tl vaökopippuria
  2 rkl fariinisokeria
  1 dl kaura tai riisi tai soijamaitoa
  1 tl öljyä vuokaan voiteluun

  Kuori ja paloittele bataatit isoiksi lohkoiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi, mausta suolalla ja keitä lohkot kypsiksi. Kaada keitinvesi talteen. Yhdistä soseutettu bataatti ja valmis porkkanasose, mausta.Sekoita maito soseeseen ja ohenna lisää keitinliemellä. Seoksen tulee olla selvästi löysempää kuin perunamuusi.
  Voitele 1,5 litran vetoinen vuoka öljyllä ja kaada seos siihen. Kypsennä 175 asteessa tunti. Huomaa: tämä kuohuu joten älä laita vuokaa täyteen ja toinen vinkki suojaa leivinpaperilla uunin pohja.
  Kirjoitti Retiisi

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,033s