Snapster

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Uudet hampparit Mäkkärillä 24.11.2013 20:59

  Kyllä! Liityn uuden hampurilaisen fanijoukkoon. Pitkän aikaa joko söin pelkät ranskalaiset tai sain hampurilaiskaupan päälle pahan mielen, mutta nyt... Ah! Taivaallisen pehmeä sämpylä, ihanan paljon ihanasti paahtuneita seesaminsiemeniä päällä, sisältö pysyi sämpylän sisällä... Loistavaa! Hyvä Moilasen tuotekehittelijät! Hyvä Mäkki!

  Hyvä hamppari, parempi mieli.

 • Gastroskopian jälkeen 1.9.2013 10:11

  Mulla tehtiin aikaisemmin nuo koepalojen otot erilaisella, hellemmällä joskin hitaammalla tekniikalla, jossa ohutta letkua vietiin nielemällä ohutsuoleen. Gastroskopia on aika lailla brutaalimpi menetelmä, kun letku vaan runtataan vatsaan. Mulla sattuu usein vatsanporttiin (vai mikä se läppä nyt sitten nimeltään onkaan) gastroskopia, ja närästää monta päivää. Luulisin että turvotus on nimenomaan siitä ilmasta, mikä vatsaan on pumpattu. Sehän saattaa poistua aika hitaasti.

 • Sain tietää keliakiasta, ahdistaa 1.9.2013 10:02

  Itse en ole osannut ajatella keliakiaa sairautena, vaan lähinnä ominaisuutena. Mulla on todettu keliakia 30 vuotta sitten, kymmenenvuotiaana, puolivahingossa. Oireet oli sen verran vähäiset, että jätin monta vuotta noudattamatta ruokavalioa. Heräsin vasta kun hampaista rupesi kiille kupruilemaan. Kun sitten siirryin gluteenittomaan ruokavalioon, muutos oli järkyttävä. En ollut edes huomannut kuinka valtavan pahoin olin voinut kaikki ne vuodet. Uskon että jos sinulla on yhtä iso muutos voinnissa, ei diagnoosi tunnu enää niin järkyttävältä. Ja tosiaan, nykyään meitä on monta, vertaistukea on saatavilla ja tuotteisiin (joita on nykyään todella laajalla skaalalla)tottuu. Kunhan löydät ne omat suosikkisi, niin elämä helpottuu. Tsemppiä!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,038s