Susanna

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Lettujauhot 10.4.2010 20:23

  Minä olen tehnyt Farinan lettuja ja hyviä ovat. Tosin olen sitä mieltä, että itse tehty taikina on edelleenkin ihan parasta. Farina kuitenkin on niin hyvää, että kaapissa on yleensä aina yksi lettupakkaus odottamassa. Mökillä käytän kesäisin paljonkin tätä kyseistä tuotetta.

  Itse en ole kokeillut tuota Finaxia, mutta kaapissa testiä varten on semmoinen. Harmi, jos se ei ole hyvää...

 • Leipää leipäkoneella? 22.12.2009 16:39

  No niinpäs oli ennenkin aiheesta praatattu. Ilmeisen huolimattomasti sitten selasin aiempia keskusteluja, kun en tätä äkännyt. Kiitos vinkistä!

 • Kasvisliemikuutio? 20.12.2009 23:38

  Itse olen tarkka noiden suhteen, joten en käyttäisi tuotteita, joissa kyseinen merkintä on. Tosin joskus valmistajat testaavat mainitsemasi kaltaisia tuotteita, eikä niissä välttämättä ole haitallisia määriä gluteenia. Ei voi silti aina tietää.

  Turvallista kasvisliemijauhetta (ilman mitään jäämiä) kuitenkin löytyy. Itse olen käyttänyt pariakin jauhetta, nyt en vaan kuolemakseni muista niiden nimeä. Luomutuote se toinen ainakin oli. Löytynee vähän suuremmista kaupoista.

  Jos vähääkään helpottaa alkuahdistusta, niin loppujen lopuksi äkkiä tottuu haarukoimaan itselle sopivia tuotteita ja muistamaan mikä passaa. Kaikkea hyvää sulle!

 • Leipää leipäkoneella? 19.12.2009 22:04

  Onko hyviä vinkkejä gluteenittoman leivän tekoon leipäkoneella? En ole toistaiseksi onnistunut siinä hommassa kuin tuhlaamaan kalliita jauhoja epämääräisiin, tiiviisiin kakkaroihin...

  Oma oletukseni on, että kunnon leipää ei sillä masiinalla saa muuta kuin siten, että sekoittelee itse taikinan ja paistaa sen leipäkoneella. Mutta liekö semmoinenkaan kovin järkevää.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  4 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  5 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  21.11.2009 21:19

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,041s