Suviih 

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Midhill:stä burgereita gluteenittomana 15.11.2013 22:48

    Tuli käytyä testaamassa Hans Välimäen burger-ravintola Midhill Helsingin Citykäytävässä ja voin suositella! Tosi hyvä gluteeniton burgeri Moilasen uuteen hampurilaissämpylään tehtynä. Paikka erosi muista hampurilaispaikoista siinä, että annokseen ei kuulu muuta kuin itse burgeri, lisäkkeet saa tilata lisämaksusta ja niitäkin oli tarjolla useita eri vaihtoehtoja. Lisäilen karttamerkkiä kunhan pääsen oikean koneen ääreen.

  • Ilman tattaria? 7.11.2013 23:58

    Ihan hyvää leipää saa aikaan kun käyttää ns. pohjajauhona Semperin karkeaa jauhoseosta ja lisää joukkoon sitten muita jauhoja, siemeniä, pofiberiä jne. Semperin jauhot eivät sisällä tattaria ja ovat aika neutraaleja perusjauhoja. Psylliumia kannattaa laittaa leipiin, että saa paremman rakenteen. Blogistani löytyy useita ohjeita ilman tattaria, linkki tämän viestin alareunassa.

  • Schärin chocolate sandwich cremessejä suomesta? 6.11.2013 19:47

    Noita Schärin keksejä ei ole Suomessa ollut ollenkaan myynnissä. Noita Glutafinin keksejä täältä sai joskus 15 vuotta sitten, mutta sitten ko valmistajan tuotteiden maahantuonti lopetettiin, eikä noita keksejä ole sen koommin näkynyt. Ulkomailta olen tainnut joskus paketin ostaa kotiin tuomisiksi.

  • Citymarketissa tarjouksia 19.10.2013 16:42

    Nyt oli Citymarket (tai ainakin Kuopion cittarit) ottanut keliaakikotkin tosi hyvin huomioon tarjouksia suunnitellessaan. Osa tarjouksista oli vielä todella hyviä, tuotteet oli selkeästi normaalia halvempia.

    -Semper Maccheroni fibre 4e/2pkt
    -Semper Kick-muromyslit 3,99e/pkt
    -Semper Piruett-keksit 5e/2pkt

    Lisäksi näkyi Moilasen rieskat ja Semper Toastyt olevan tarjouksessa (hinta ei jäänyt mieleen) ja Semperin jauhosekset sekä näkkärit myös. Eipä ole ennen noin paljoa ollut gluteenittomia kerralla tarjouksessa, nyt nostan hattua kauppiaalle.

  • Mistä ihmeestä voin vielä saada gluteenia? 18.10.2013 00:56

    J-T, tuli mieleen, että oletko käyttänyt maissia paljonkin ruokavaliossa ennen keliakiaa? Kun voihan olla, että elimistö reagoi uuteen/uudehkoon ruoka-aineeseen herkemmin, kun parantuminen on vasta käynnissä. Noissa gluteenittomissa tuotteissa kuitenkin valtaosassa on maissia ainesosana.

  • Uusia gluteenittomia tuotteita 17.10.2013 16:53

    Prisman valikoimiin oli ilmestynyt gluteenittomia luomukaurahiutaleita Urtekram -tuotemerkiltä. Testiin lähtivät

  • Miten yhteiskunta tukee keliaakikkoa eri maissa? 14.10.2013 23:18

    Huh, aika huima tuo Norjan summa :O

  • Schärin uutuudet 12.10.2013 20:28

    honda kirjoitti:
    suviih eikäs me kerran tarinoitu samperin laadusta ,sinä olit vissiin vannoitunut samperin ystävä ruuan suhteen.nyt huomaat laatu eron samperin ja saksalaissen gluteettoman ruuan suhteen samperi jää toiselle sijalle kirkaasti.hinta laatu suhde saksalaisessa on hyvin kohdallaan suosittelu sitä muittenkin kokeilemaan t.honda

    Honda, nyt meni vähän ohi tuon viestisi pointti... Jos oikein muistan, niin taisin jossakin viestiketjussa kertoa sinulle, missä Semperin tuotteet valmistetaan, kun väitit, että Semper piilottelee valmistuspaikkaa. Jos olet tuolta tuoteosiosta lukenut tuotearvioitani, niin siellä on kyllä Semperinkin tuotteisiin niin positiivista kuin negatiivistakin arviota. Ja kyllä, käytän paljon Semperin tuotteita, mutta paljon käytän myös Schäriä, Moilasta, Glutanoa ja varmaan kaikkia Suomessa saatavilla olevia merkkejä. Jokaisesta tuotemerkistä tulee valittua ne parhaiten itseä miellyttävät tuotteet. Ja ihan vaan tiedoksi, Schär on italialainen tuotemerkki, ei saksalainen. Tämä keskustelu meni aivan ohi otsikon, joten en jatka tästä enempää

  • Schärin uutuudet 12.10.2013 17:53

    Uusimmassa Keliakia-lehdessä oli uutuustuotteina mainittu 2 pakastepastaa Schäriltä: Lasagne ja Tortellinit. Myynnissä S-ryhmän kaupoissa.

    Lasagnea näkyi jo Kuopion Prismassa olevan ja tortellineillekin oli hyllypaikka valmiina. Lasagnen testasin, hinta 5,50e ja oli muuten hyvää. Lyö Semperin valmislasagnen 10-0. Pastalevyt olivat rakenteeltaan hyviä ja tässä oli sekä jauhelihakastiketta että myös sitä juustokastiketta (mitä en Semperin lasagnesta koskaan löytänyt). Hintansa puolesta vähän tyyris, mutta ostan varmasti toistekin kun tarvitsee jotain nopeaa evästä.

  • Mistä ihmeestä voin vielä saada gluteenia? 11.10.2013 15:46

    Käytätkö vehnätärkkelystuotteita? Kokeile jättää ne pois jos käytät, sillä kaikille ne eivät sovi. Ja tuosta kaurasta.. Meidän suvussa on pari keliaakikkoa, joille ei käy edes gluteeniton kaura (tulee iho-oireita), eli kaurankin poisjättämistä kannattaa kokeilla jos oireet eivät häviä.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

    Yksityisviesti
    Lähetä yksityisviesti

    Vinkkejä
    136 vinkkiä

    Tuotteita
    22 tuotetta

    Kuvia
    190 kuvaa

    Linkkejä
    14 linkkiä

    Keskustelu
    629 viestiä, 55 aloitusta

    Kommentit
    139 kommenttia

    Rekisteröitynyt
    19.1.2009 22:18

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s