Tallulah - Keskusteluviestit

Keskusteluviestit

< Alkuun | < Edelliset1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraavat > | Loppuun >
Keliakia telkkarissa
24.10.2013 10:12
Itseäni ärsytti myös se vitsiksi ja hirveäksi nauruksi asian laittaminen. Enemmän ärsytti nuo väitteet kasvissyönnistä tai ei syö lihaa kun jätkä veti rapua ja kalkkunaa kuitenkin. Mitäs ne on jos ei lihaa?
Miten yhteiskunta tukee keliaakikkoa eri maissa?
15.10.2013 10:55
Tuossa rinnalla olisi hyvä olla laskelmat miten paljon gluteenittomat tuotteet maksavat eri maissa. Norjassa on muutenkin kallista, joten veikkaisin myös gluteenittomien tuotteiden olevan kalliimpia. Suomessa kuitenkin saatavuus on hyvä ja hinnat laskeneet paljon, ja moni kaikille suunnattu tuote on gluteeniton. Vastanneista maista kuitenkin vain 10 tukee millään tavalla, joten korvaus Suomessa ei ole yksi pienimmistä! Se on vain pienimmistä niissä maissa joissa maksetaan mitään.
Mistä ihmeestä voin vielä saada gluteenia?
11.10.2013 13:38
Mulla ei ole laktoosi-intoleranssia, mutta silti joskus laktoosi aiheuttaa vatsaoireita. Mulla oli nuorena pitkään vatsaoireita, ja yksi keliaakikko sanoi että jätä maito pois. Lopetin maidon juomisen ja oireet hävisi. Kannattaa siis kokeilla! Kaura ei myöskään kaikille sovi.
Gluteenitonta Tampereella?
11.10.2013 11:09
Napolissa on erittäin hyvät pizzat, mutta kannattaa varmuuden vuoksi kysäistä että onko se gluteeniton kun pizza tuodaan pöytään. Kerran mulle on siellä tuotu tavallinen pizza, tarjoilijan selitys oli että ei kuullut kun sanoin gluteeniton. Voin taata ettei mun ääneni kuuluvuudessa ole mitään ongelmaa
Mutta sain sitten lopulta oman pizzani ja maksoin vain 5 e, joten käyn jatkossakin Napolissa kun Tampereella olen!
Erikoinen tempaus kauppiaalta
25.9.2013 15:07
Monet hakevat neuvot erikoisliikkeistä, ja ostavat tuotteet sitten marketista (=halvemmalla). Maksaa se neuvontakin!
Uudet hampparit Mäkkärillä
6.9.2013 10:37
Olenko mä ainoa joka ei pitänyt tuosta uudesta sämpylästä? Mun mielestä se maistui pelkälle jauholle!
Keliakia oiheuttanut autoimmunihepatiitin
19.8.2013 15:01
Edelleenkään kansainvälistä Vehnätärkkelysliittoa ei löydä mistään muualta kuin Liannan kirjoituksista. Ja edelleen glukoosi on rypälesokeria, mutta Lianna ei vain usko sitä eikä vastaa kysymyksiin tuosta vehnätärkkelysliitosta. Tehkää itse omat johtopäätökset kirjoituksen uskottavuudesta.
Itse olen ollut keliaakikko 33 vuotta, käyttänyt vehnätärkkelystä koko ajan (sekä tuota kamalaa glukoosia), eikä yhtäkään liitännäissairautta.
Mainokset Glu.fi:ssä
27.6.2013 13:15
www.vaasanruispalat.fi
Ei taida olla ihan oikea sivusto niiden mainostamiseen
Oireettomuus + dieetin kanssa repsahtelu
17.6.2013 11:48
Itse olen myös oireeton keliaakikko ja niin ovat perheen muutkin keliaakikot, tuskin se siis niin harvinaista on. Kehottaisin myös menemään uudelleen gastroskopiaan jossa selviää suoliston tilanne. Jos suolistosi on kunnossa, sulle on ehkä annettu väärä diagnoosi. Tiedän henkilön, jolla muuten keliakiadiagnoosi on kumottu joten ei sekään ainutlaatuista olisi.
Pöyristyttävät keliaakikkomatkaajat
17.6.2013 11:45
Olen tuon jutun kanssa tismalleen samaa mieltä. Mun mielestä aika naurettavaa laittaa jotain kiukkuista palautetta tai alkaa boikotoimaan matkatoimistoa sen vuoksi.
< Alkuun | < Edelliset1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraavat > | Loppuun >

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Hae käyttäjistä

LisätiedotUusi Eduskunta

Katso listaus, ketkä kansanedustajat lupasivat tukea ruokavaliokorvauksen korottamista. Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin.