Tallulah

Keskusteluviestit

31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 • Rosso 29.3.2010 21:01

  Rossosta on jo ties kuinka monta keskustelua täällä, löydät ne haulla.

 • Aloittelija kyselee reagointiherkkyydestä yms. 28.3.2010 12:47

  Reagointiherkkyys on niin yksilökohtaista että mahdoton on kenenkään sanoa sinun herkkyydestäsi. Itse käytän kauraa (muutakin kuin varmasti puhdasta), koskaan ei ole ollut omaa paahdinta tai leviterasiaa tai mitään muutakaan, eikä ongelmia ole ollut koskaan. Syön myös Hesen ranskalaisia. Se on siis mahdollista, mutta ei se tarkoita että sinä pystyisit niin tekemään!

  Oletko varma että sait oireet riisimuroista? Laitoitko niiden sekaan maitoa?

 • Earth Hour 22.3.2010 13:33

  En edelleenkään aio osallistua. Mulla ei muutenkaan ole koskaan turhaan valot päällä, ja illat mulla on aina valot pois (ellen lue tai tee jotain mihin tarvin valoja). Tuskin tuo yksi tunti on sen olennaisempi kuin ne kaikki muut tunnit vuodessa. Mutta hyvä että jollakin tavalla asiaan kiinnitettäisiin huomiota, tuo vain ei ole ollut oikein onnistunut tapa.

 • "Saattaa sisältää" 20.3.2010 11:11

  ^Olen aika lailla samaa mieltä. Ajattelen että se merkintä on ennemminkin allergikkoja varten, jotka saattavat saada tosi pienestä rajun reaktion. En siis usko että gluteenittomuuteen se vaikuttaa, eikä ole mulla vaikuttanutkaan vaikka niitä syön, olen syönyt koko ajan.

 • Energiansäästölamput 19.3.2010 15:17

  Itse olen käyttänyt vuosia jo noita, mulle sillon alussa myyjä kertoi mikä kannattaa ostaa, eli mikä vastaa 60W ja mikä 40W ja ostin sen mukaan. Kannattaa kysyä myyjältä ennemmin kuin tihrustaa, ja sopimattomat voi varmaan vaihtaa? Itse olen ainakin sopimattomat sulakkeet saanut vaihdettua.

 • Mitä matkalle mukaan? 18.3.2010 17:16

  seikku kirjoitti:
  Kiitoksia kaikille vinkeistä! Juu,lentokoneruoka pitäisi olla kunnossa. Reilu kuukausi on vielä lähtöön. Kerron sitten kuinka kävi..!

  Älä koskaan luota pelkästään matkatoimistoon kerran ilmoittamalla että automaattisesti olisi erityisruokavalio lennolla! Soita noin viikkoa ennen suoraan lentoyhtiöön ja varmista asia. Nimimerkillä about viidesti olisin ilman ruokaa jäänyt... Opin sen siitä kun pari kertaa jäin tosiaan ilman ruokaa, vaikka ensimmäinen ilmoitus jo oli suoraan lentoyhtiölle. Eikä muuten auta aina sekään että on lentoyhtiön kanta-asiakas ja erityisruokavalio lukisi tiedoissa. Eikä sekään että sen lisäksi soittaa ja varmaistaa asian kuten ystävälleni on käynyt.
  Kreeta sinällään on helppo kohde, ruokaa löytyy käytännössä jokaisesta ravintolasta.

  taigis, ajan mittaan oppii myös ettei mitään tarvitse mukaan eikä silti näe nälkää.

 • Keliakia ja väsymys 17.3.2010 19:08

  Jenni, mulle ei maito sovi mutta mitään intoleranssia tai allergiaa ei ole. Voin paljon paremmin kun jätin maidon pois (joitakin maitotuotteita kyllä käytän mutten kovin paljoa), mulla se ei näkynyt väsymyksenä vaan sellaisena "outona olona" vatsassa.
  Monesti väsymys on kuitenkin ihan psyykkistä, mutta tietysti pitää tarkistaa ettei syy ole fyysinen jos väsymys jatkuu pitkään.

 • Mitä tehdä kun keliakiakipu yllättää? 17.3.2010 15:13

  ^Kirjasta on jo keskustelu
  www.glu.fi/keskustelu/aihe/Kirja/590/

  Kirjan esittelyssä ei muuten mainita kauraa.
  En ole kirjaa lukenut mutta uskon kyllä ennemmin Keliakialiittoa.

 • Netiketti 17.3.2010 11:58

  Nuutti kirjoitti:
  Jos ei osaa vastata asiallisesti toisten lähettämiin kysymyksiin vaan on aina pakko mollata, niin voi mennä muualle kirjoittelemaan.

  Jos tarkoitat tuolla minua niin kerrotko perustelut tuolle? Olen kirjoittanut tänne 113 viestiä, joten tuon mukaan niiden kaikkien pitäisi olla asiattomia ja mollaamista, ehkä muutama poikkeus. Jos tarkoitat siis tuolla minua niin osoita mulle että tuo pitää paikkansa. Annan sulle 23 eteen, lue mun viestit ja osoita että 80 viestiäni on asiattomia ja ainaista mollaamista! Se kun en ole minä jonka viestiä täällä on poistettu tai moderoitu.
  Jos taas et tarkoita minua vaan jotain muuta, niin Jezu saa tämän viestin poistaa.

 • Mitä tehdä kun keliakiakipu yllättää? 17.3.2010 11:53

  ^^ Kaura on todettu turvalliseksi, eli ei tuhoa suolinukkaa, vaikka se jollekin aiheuttaisikin vatsaoireita. Eli jos kaura ei aiheuta sulle oireita, voit sitä syödä.
  Oireeton keliakia voi olla tosiaan hankala siinä mielessä että ei koskaan tiedä syökö pitkäänkin jotain missä onkin gluteenia. Kyllä se kontrollissa sitten näkyy jos näin käy, itselläni onneksi ei ole käynyt!

31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  472 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  39 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  21.10.2009 13:06

©2015 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,165s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat aina tietää mitä gluteenitonta tapahtuu, tykkää Glu.fistä Facebookissa!Ei kiitos, tykkään jo!