Tallulah

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Mistä ihmeestä voin vielä saada gluteenia? 11.10.2013 13:38

  Mulla ei ole laktoosi-intoleranssia, mutta silti joskus laktoosi aiheuttaa vatsaoireita. Mulla oli nuorena pitkään vatsaoireita, ja yksi keliaakikko sanoi että jätä maito pois. Lopetin maidon juomisen ja oireet hävisi. Kannattaa siis kokeilla! Kaura ei myöskään kaikille sovi.

 • Gluteenitonta Tampereella? 11.10.2013 11:09

  Napolissa on erittäin hyvät pizzat, mutta kannattaa varmuuden vuoksi kysäistä että onko se gluteeniton kun pizza tuodaan pöytään. Kerran mulle on siellä tuotu tavallinen pizza, tarjoilijan selitys oli että ei kuullut kun sanoin gluteeniton. Voin taata ettei mun ääneni kuuluvuudessa ole mitään ongelmaa
  Mutta sain sitten lopulta oman pizzani ja maksoin vain 5 e, joten käyn jatkossakin Napolissa kun Tampereella olen!

 • Erikoinen tempaus kauppiaalta 25.9.2013 15:07

  Monet hakevat neuvot erikoisliikkeistä, ja ostavat tuotteet sitten marketista (=halvemmalla). Maksaa se neuvontakin!

 • Uudet hampparit Mäkkärillä 6.9.2013 10:37

  Olenko mä ainoa joka ei pitänyt tuosta uudesta sämpylästä? Mun mielestä se maistui pelkälle jauholle!

 • Keliakia oiheuttanut autoimmunihepatiitin 19.8.2013 15:01

  Edelleenkään kansainvälistä Vehnätärkkelysliittoa ei löydä mistään muualta kuin Liannan kirjoituksista. Ja edelleen glukoosi on rypälesokeria, mutta Lianna ei vain usko sitä eikä vastaa kysymyksiin tuosta vehnätärkkelysliitosta. Tehkää itse omat johtopäätökset kirjoituksen uskottavuudesta.
  Itse olen ollut keliaakikko 33 vuotta, käyttänyt vehnätärkkelystä koko ajan (sekä tuota kamalaa glukoosia), eikä yhtäkään liitännäissairautta.

 • Mainokset Glu.fi:ssä 27.6.2013 13:15

  www.vaasanruispalat.fi
  Ei taida olla ihan oikea sivusto niiden mainostamiseen

 • Oireettomuus + dieetin kanssa repsahtelu 17.6.2013 11:48

  Itse olen myös oireeton keliaakikko ja niin ovat perheen muutkin keliaakikot, tuskin se siis niin harvinaista on. Kehottaisin myös menemään uudelleen gastroskopiaan jossa selviää suoliston tilanne. Jos suolistosi on kunnossa, sulle on ehkä annettu väärä diagnoosi. Tiedän henkilön, jolla muuten keliakiadiagnoosi on kumottu joten ei sekään ainutlaatuista olisi.

 • Pöyristyttävät keliaakikkomatkaajat 17.6.2013 11:45

  Olen tuon jutun kanssa tismalleen samaa mieltä. Mun mielestä aika naurettavaa laittaa jotain kiukkuista palautetta tai alkaa boikotoimaan matkatoimistoa sen vuoksi.

 • Keliakia-luukato 12.6.2013 13:05

  Juulin, olen samaa mieltä. Ei ne liitännäissairaudet käsi kädessä kulje keliakian kanssa, ainoastaan riski on hieman suurempi sairastua niihin kun on keliakia. Itse olen tavannut monta keliaakikkoa ja tasan yhdellä on liitännäissairaus, joka tosin oli hänellä jo monta vuotta ennen keliakiaa. Ei niistä vouhkata tarvitse eikä ainakaan elää sen mukaan että voi voi nyt voin saada jonkun muunkin sairauden. Itse ainakin elän ihan samanlaista elämää kuin kuka tahansa muukin, ei keliakia tai riski jollekin muulle sairaudelle muuta sitä pätkääkään.

 • Keliakia suvussa 12.6.2013 12:59

  Sisarukselta ei tosiaan voi mitään geenejä periä, ellei sisarus ole myös toinen vanhempi, jolloin keliakia lienee ongelmista pienimpiä. Lääkäri on tainnut esittää tuon vain heittona... Ja jos näin ei ole niin aika huteralla pohjalla on sen lääkärin ammattitaito. Omassa lapsuuden perheessäni esikoinen on ainoa jolla ei ole keliakiaa ja suvun muissa perheissä ei tietääkseni keliakiaa ole, ei ainakaan lähisuvussa kummaltakaan puolelta.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  467 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  39 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  21.10.2009 13:06

©2015 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,082s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat aina tietää mitä gluteenitonta tapahtuu, tykkää Glu.fistä Facebookissa!Ei kiitos, tykkään jo!