Tallulah

Keskusteluviestit

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 • Teetettäisiinkö oma ruokavaliokortti? 5.3.2013 15:19

  Enpä ole koskaan ravintolassa tehnyt selvityksiä terveydentilastani... Onko joku oikeasti tehnyt niin?? Jos tuollaisen lapun sujauttaa niin eiköhän tarjoilija sitä kommentoi samalla tavalla kuin tilausta tähänkin asti tehdessä. Minä tilaan ruuan "Saisinko tämän gluteenittomana kiitos, juomaksi lasi talon punaviiniä ja vettä". Mitenkä te muut sitten tilaatte?

 • Maha aina sekaisin 5.3.2013 14:32

  Tulipa eteeni tämä vanha ketjuni ja pistän vähän päivitystä näin pitkän ajan jälkeen. Maha yhtäkkiä rauhoittui eikä juuri mitään ongelmia ole ollut enää aikoihin. Ruokavaliotani en ole muuttanut eikä vaivojen syy koskaan selvinnyt.

 • Teetettäisiinkö oma ruokavaliokortti? 5.3.2013 14:30

  Mikä tällaisen kortin pointti olisi? En oikein nyt näe mitä ihmeen virkaa sellaisella olisi. En ole koskaan kokenut olevani ravintolassa millään tavalla vaikea asiakas, ja jos joku ravintola niin kokee niin ei yksi läpyskä siihen vaikuta.

  Mulle on ihan sama ajatteleeko kokki mun olevan keliaakikko tai muotidiettaaja kunhan saan gluteenitonta ruokaa. Tuskin se kokki siinä kiireessä tuollaisia asioita ajattelee, kunhan tekee tilattua ruokaa.

 • Keliaakikko Selviytyjissä 4.3.2013 12:42

  Käsittääkseni muut kilpailijat rutisivat koska Pia oli sitä mieltä että hän on erityisasemassa keliakiansa tähden. Tyypillinen keliaakikko siis.

 • Välilasku Venäjälle 10.1.2013 12:10

  Itse vaatisin vahingonkorvausta henkisistä kärsimyksistä jos olisi pitänyt sen idioottilauman kanssa olla samalla matkalla. Ei hyvää päivää mitä valitusta ja RAIVOAMISTA kun ei lihaperunamössö kelvannut. Sehän on niin outoa että suomalainen syö lihaa ja perunaa. Vaikka olisi ollut minkälaiset gourmet-sapuskat niin tuo porukka olisi silti vinkunut ja valittanut ja ties mitä. Pelkät otsikot on jo ollut mulle liikaa ja haastattelut uutisissa, juttuja en ole paskalehdistä uskaltanut edes lukea.

  Siis ihan oikeasti; miten ihmeessä joku kuvittelee että jokaisella maailman kentällä on kermaperseitä varten kunnon ateriat odottamassa ja hotellihuoneet (viiden tähden tietysti), ihan vaan siltä varalta että jonkun koneen on pakko laskeutua sinne? Maalaisjärki on todellakin katoava luonnonvara.

 • Keliakia ja liitännäissairaudet 4.1.2013 10:06

  Juulin kirjoitti:
  Ja onhan soijassakin vehnää, mutta gluteeni katoaa valmistusprosessissa.

  Soijassa ei ole vehnää, vaan soijakastikkeessa, jossa se gluteeni hajoaa valmistusprosessissa. Soijaa on monessa muussakin muodossa.

 • Miten tarkka pitää olla? 13.12.2012 13:31

  Itse toimin aikalailla lorangilin tavoin. Käytän vehnätärkkelystä ja kauraa, itselläni on puhdasta kauraa mutta kylässä syön ihan tavallisesta kaurasta tehtyä. Ranskalaisia syön, itse en usko että niihin voisi tarttua niin paljoa gluteenia mitenkään että se vaikuttaisi haitallisesti. Tosin syön ranskalaisia muutaman kerran vuodessa, varmaan eri asia jos söisin useammin. Samoin syön tuotteita jossa lukee "saattaa sisältää". Meillä kotona ei koskaan ollut minulle mitään erillisiä paahtimia tai levitteitä tai leikkuulautoja, eikä silloin sellaisesta edes puhuttu lainkaan. Ja hyvin on pärjätty.

  Jokainen tehköön oman ratkaisunsa siitä kuinka tarkka ja kuinka "nipottaja" on.

 • Ihokeliakia ja verikoe, onko oikea tutkimus 10.12.2012 11:38

  Mulla tulee rakkuloita käsiin aina joskus, syynä on pesuaineet tai mulle sopimaton käsivoide. Ei siis liity keliakiaan millään tavalla. Samoin käsien kuivuminen, jota just nyt tapahtuu eniten kun pakkaset on alkaneet, aiheuttaa joskus rakkuloita. En koske mihinkään pesuaineisiin ilman hanskoja ja käytän vain tiettyjä käsivoiteita enkä anna käsien kuivua, sillä rakkulat pysyy poissa.

 • Mainokset Glu.fi:ssä 7.11.2012 11:52

  Dansukker.fi, herkullisten pikkuleipien ohjeet. Jokainen ohje vain on ihan tavallinen vehnäjauhoja sisältävä.

 • Varoitus: Geishoja Dumle-pussissa 7.11.2012 11:49

  Onneksi nuo on kuitenkin Geishan papereissa joten helppo huomata!

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  469 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  39 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  21.10.2009 13:06

©2015 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,086s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat aina tietää mitä gluteenitonta tapahtuu, tykkää Glu.fistä Facebookissa!Ei kiitos, tykkään jo!