Tallulah - Keskusteluviestit

Keskusteluviestit

< Alkuun | < Edelliset3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Seuraavat > | Loppuun >
Vip-mehussa mallasuutetta!
7.11.2012 11:46
Ainakin Keliakialiiton mukaan mallasuute käy keliaakikon ruokavalioon.
Gluteenittomia tuotteita tarjouksessa!
6.11.2012 11:04
Lidlissä Provenan kaurahiutaleet 1,99e/paketti ja kaurajauho 4,99e/paketti.
Gluteenitonta hiihtokeskuksissa?
30.10.2012 11:38
Kilpisjärvellä hotelli Kilpiksessä sai eväspaketin gluteenittomana päivän patikointia varten, tämä siis jo 10 vuotta sitten. Kokemusta myös Luostolta, Pyhältä ja Rukalta ja ihan samanlaisia ravintoloita oli kuin missä tahansa muuallakin, ei mitään ongelmia. Pyhällä muistaakseni hotelli Pyhätunturin (joka on siellä ylhäällä ihan rinteen vieressä) ravintolassa oli aivan taivaallista nieriää puikulaperunoiden kanssa. Slurps.
Geisha-karkkeja Fazerin sinisten käärepapereissa!
30.10.2012 11:35
Hui kauheaa, toivottavasti kukaan pahasti pähkinälle allerginen ei noita syö!
Varusmiespalvelu ja keliakia
22.10.2012 11:36
Milloin tuo on muuttunut niin että keliaakikot edes otetaan armeijaan? Olen ollut koko ajan siinä uskossa että keliaakikko saa automaattisen vapautuksen edelleenkin!
Mainokset Glu.fi:ssä
13.10.2012 11:15
Tuon minihiilari.fi:n mainoksen voisi poistaa, kun mainostekstinä on "Karppaajallakin on nyt lupa nauttia herkullisesta ruisleivästä!" Linkistä klikkaamalla pääsee todellakin herkullisten ruisleipien sivulle.
Rokote keliakiaan
12.10.2012 13:01
Mitenkähän sitä edes osaisi syödä tavallista leipää enää, mun mielestä kun se haiseekin pahalle! Noh, eipä tuota tarvitse miettiä ainakaan vuosikausiin, jos koskaan.
Idea: Gluteenitonta paremmin tarjolle
28.9.2012 12:01
Jezu kirjoitti:
mutta mihin väite niiden epäterveellisyydestä perustuu?

En tarkoittanut kaikkia eineksiä, vaan lähinnä valmisruokia. Niissä on hurja määrä lisäaineita ja suolaa, ravintoarvot heikot ja sen lisäksi ne vielä maistuukin ällöttäviltä (se tosin ei tarkoita epäterveellisyyttä).

Jezu kirjoitti: Oikeastaan haen tällä ajatuksella sitä, miksi ison yrityksen kannattaisi tehdä makaroonilaatikot gluteenittomista makarooneista, kun 99% asiakkaista ei asiasta välitä. Veroporkkanalla mieli voisi muuttua.

Miksi juuri gluteeniton? Jos gluteenittomasta tuotteesta saa verohelpotusta, miksei soijattomasta, laktoosittomasta, maidottomasta, pähkinättömästä, viljattomasta jne? Ei yhteiskunta voi tukea vain yhtä erityisruokavaliota niin paljoa, nyt jo meillä on ruokavaliokorvaus, jota useimmilla muilla ei ole. Siitähän muut älähtäisivät kunnolla, ja ihan syystäkin. Itse haluaisin lähteä siitä että myös vilja-allergiset saisivat ruokavaliokorvauksen ennen kuin keliaakikon korvausta nostetaan senttiäkään. En ilmeisesti osaa katsoa niin pelkästään omaan napaan.
Loistava idea: Yhteisöasumista Bristolissa
26.9.2012 15:23
Miten tuo helpottaisi elämää? Tai toiselta kantilta kysyen: millä tavalla se vaikeuttaa elämää että on soluasunnossa ainoana keliaakikkona? Mun muistaakseni solussa jokainen huolehtii omista ruuistaan. Olen aina kokenut itseni ihan normaaliksi vaikka keliaakikko olenkin, joten en ymmärrä tuota "noarmaaliuden kokemuksen" saamista. Mitä tarkoitat sillä?
Pitäisikö sitten vilja-allergikot myös samaan soluun? Kala-allergikot? Soija-allergikot? Laktoosi-intolerantikot? Itse asiassa tuo kala-allergikot olisikin noista se järkevä ajatus, joillekin kun jo kalan haju aiheuttaa allergisen reaktion.
Idea: Gluteenitonta paremmin tarjolle
26.9.2012 15:19
Komppaan täysin Ninniä. Yhteiskunta ei taatusti lähde tukemaan ainoastaan keliaakikkojen asiaa. Eikä epäterveelliselle ruualle pidäkään mielestäni antaa mitään verohelpotuksia vaikka olisi kuinka gluteenitonta! Valmismoskat kun ovat epäterveellisiä ja olisi aivan järjetöntä että sellaista tuettaisiin yhteiskunnan toimesta. Ennemmin kannattaisin hedelmien ja kasvisten hinnan saamista alas, ja noiden keinotekoisten einesten hinnan nostamista. Nythän tilanne on päinvastainen, prosessoitu ruoka on edullista mutta terveellinen/luomu on kallista. Suolapähkinät on halpoja mutta suolaamattomat aivan järkyttävän kalliita.

Ja Marianne82, gluteenittomuus EI ole niin iso juttu, kun asiaa katsoo suuren yrityksen näkökulmasta.
< Alkuun | < Edelliset3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Seuraavat > | Loppuun >

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Hae käyttäjistä

LisätiedotUusi Eduskunta

Katso listaus, ketkä kansanedustajat lupasivat tukea ruokavaliokorvauksen korottamista. Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin.