Vlore

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Albania 22.6.2019 20:44

  Eikkuli kirjoitti:
  Suunnittelen tässä loppuksälle matkaa ja Albania kuulostaisi erilaiselta kohteelta ja lyhyt lentokin.

  Onko kenelläkään kokemuksia, miten hycin keliaakikko siellä pärjää?

  Eikkuli

  Keliaakikko pärjää siellä loistavasti. Albaniassa saa huippuhyvää ruokaa, tyypillisesti on saatavilla kalaa sellaisenaan, salaattia, ja fetan tapaista juustoa - siis selkeitä ja tuoreita raaka-aineita, joista näkee mitä ne ovat. On myös jonkin verran jauhelihanykeröitä, joita ei pidä maistella, ellei tiedä varmasti mitä ne sisältävät. Olin viime kesänä 10 päivää Albaniassa, enkä muista milloin ulkomaanreissulla olisin saanut niin hyvää ruokaa! Tosin seurassa oli myös albanialainen opas, joka tunsi ongelmani ja varmisti, että kaikki mitä sain oli myös gluteenitonta. Jos leipää haluaa syödä, se kannattaa ottaa mukaan.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,043s