Wilmis

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Lapsikeliaakikkoja? 20.12.2010 19:30

  Täältä löytyy 8 & 10 vuotiaat keliaakikot. Nuoremmalla ollut aivan pienestä pitäen, vanhempi oli Eksari-ikäinen kun puhkesi.

 • Lapsikeliaakikon jalkakivut 20.12.2010 19:29

  Meillä on jaloissa ollut särkyjä siitä asti kun tyttö oppi puhumaan ja niistä kertomaan.

  Keliakia todettu ja ruokavalio ollut jo muutaman vuoden. Kivut eivät ole poistuneet ovat ilmeisesti kasvukipuja. Lättäjalkaisuus saattaa vaikuttaa myös. Pahimmat oireet tulee sisäliikunnan jälkeen. (= kova pohja)

 • Keliaakikkolapsen tasapuolisen kohtelun puolesta 20.12.2010 19:27

  Meillä onneksi lasten koululla keittäjä, jolla on tietoa eritysiruokavaliosta ja myös hankkii lapsille samaa syötävää kuin muillakin on.

  Täällä kylällä järjestettiin pari leipomispäivää lapsille, mutta omat sanoivat heti etteivät tahdo mennä, kun eivät kuitenkaan saa leipoa eivätkä syödä niitä...

  Meillä on jo vuosia opittu siihen, että omat eväät on oltava. Kaverien synttärikutsuja kun tulee varmistan etukäteen soittamalla mitä on tarjolla, jotta tiedän pitääkö laittaa evästä mukaan.

  Meillä on onneksi monta ymmärtävää läheistä, joiden luona on aina gluteenitontakin tarjottavaa. Erityisesti koulussa ja päiväkodeissa tms. pitää olla ehdottomasti tietoisia ruokavalioista ja aloittajan kertomaa ei saisi tapahtua!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  3 viestiä

  Kommentit
  5 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  20.12.2010 19:20

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,036s