anceliq

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Ikäviä tilanteita 22.1.2009 22:23

  Hesestäkin saa gluteenittomana mutta sanoivat etteivät voi taata ettei jostain pieniä muruja tulisi mutta tekevät parhaansa... Siivosivat 5minsaa ennenkuin alkoivat paisteleen... Muut odottivat kiltisti että saimme tilauksemme...=D Niin ja ranskikset paistetaan samassa öljyssä.

 • Lapsikeliaakikkoja? 22.1.2009 22:16

  Meiltä löytyy 2 vuotias neiti jolla todettu vehnäallergia puolisen vuotta sitten mutta eipä sille sovi kuin gluteenittomat ruuat, itse olen testaillut kotona lääkärin ohjeiden mukaan. Ja juuri päivähoidon aloittanut ja maha tuntuis ihan kunnossa olevan...=D

 • Tärkkelysiirappi! 22.1.2009 22:11

  siellä eniten kysytyissä on se selitetty....

 • Vehnäallergia 22.1.2009 21:54

  Lähdin tätä tarkistelemaan ja täälänen löytyi...

  Tärkkelyssiirappi on makeisteollisuuden käyttämä muotoilu- ja täyteaine, jota valmistetaan perunasta, ohrasta tai vehnästä. Valmistusprosessissa mahdollinen gluteeni poistuu eli lopputuotteena se on gluteeniton. Keliaakikon ei tarvitse varoa tärkkelyssiirappia.

  Juttu löytyy täältä:

  http://www.keliakialiitto.fi/view/categories.asp?koodi=ek

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,046s