arjaleena

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Hauska keliakiaan liittyvä linkki 4.6.2012 12:18

  Ja vatsa taas kipeänä! Tällä kerralla kuitenkin nauramisesta. Samat oireet tuli tyttärelle joka ei ole keliaakikko mutta läheltä seuranneena tietää täsmälleen mistä puhutaan. Kiitos, tämä oli parasta hoitoa ikinä!!

 • Kakkua leipäkoneella? 12.7.2011 13:39

  Tein tänään tuolla ohjeella kakun leipäkoneella. Vatkasin kevyesti kananmunan, muut aineet laitoin siinä järjestyksessä miten ohjeessa oli. Lopputulos oli mielestäni aivan kamala, sitkeä suklaanmakuinen möykky. Leivon paljon kakkuja ja sämpylöitä ym.ja teen ne aina käsin. Niin myös tämän jälkeen.

 • Lettujauhot 8.4.2011 09:08

  Parhaimmat letut syntyvät Viljatuotteen tummasta täysjyväriisi-
  jauhosta. Pakkauksessa on ohje, itse en ole laittanut maissijauhoja vaan laittanut koko jauhomäärän täysjyväriisijauhosta. Ei kyllä eroa tavallisista letuista paljoakaan. Suosittelen.

 • Huonoa palvelua 14.8.2010 12:38

  Olin lomareissulla heinäkuussa ja kotimatkalla pysähdyimme Hirvaskankaan (Äänekoski)ABC:lle. Siellä on Hessburger ja ajattelin ottaa mukaani gluteenittoman hampurilaisen.Olen ennenkin asioinut Hessburgerilla (en tosin kys.paikassa)ja ollut tyytyväinen sekä palveluun että tuotteeseen.
  Ok,tilasin hampurilaisen ja odottelin että saan sen mukaani.
  Saatuani hampurilaisen jatkoimme matkaa ja aioin syödä sen automatkalla.
  Kaivettuani hampparin esiin ihmettelin kun juusto oli täysin sulamaton ja kylmä. Pistinpä sormeni siis hampurilaisen väliin ja yllätys yllätys pihvikin oli kylmä. Ainoa mikä oli vähän lämpimähkö oli sulatettu sämpylä.
  Arvaatte varmaan että jäi kylmä eväs syömättä ja olimme jo matkalla joten emme kääntyneet takaisin.
  Tein reklamaation Hessburgerille. Oli tosi vaikea löytää Hessburgerin yhteystietoja, tein valituksen kaksi eri kertaa.
  Kukaan ei ole ottanut yhteyttä kys.firmasta, ilmeisesti olen vain yksi tyytymätön narisija.
  Verrattuna esim. Jyväskylän McDonaldsin palveluun on aivan eri planeetalta. Kerran aterioinnin jälkeen sain rajut oireet ja otin sinne yhteyttä. Itse paikan pitäjä otti minuun yhteyttä ja selvitti tuotantolinjastoa myöten missä virhe mahd. tapahtui.Hyvittivät myös virheen.
  Oli aivan eri suhtautuminen yksittäiseen asiakkaaseen.
  Joten en kyllä ihan heti suosittele tätä kys. ruokapaikkaa keliaakikoille, ihan jo siitä syystä että kohtelu on noin välinpitämätöntä.

 • Huijausviesti 4.6.2010 09:40

  Minulle oli myös tullut sama viesti. En koskaan lähde vastailemaan tällaisiin epämääräisiin viesteihin, poistin sen välittömästi.
  Ylläpitäjälle kiitos nopeasta reagoinnista.

 • Vehnäproteeni shampoossa 16.5.2010 10:24

  Vielä lisäys tuohon äskeiseen, shampoota saa lähes jokaisesta ruokakaupasta.

 • Vehnäproteeni shampoossa 16.5.2010 10:22

  Itse olen kokeillut shampoot laidasta laitaan, niin kampaamoiden kuin kaupan valikoimat. Ainoa hyväksi kokemani shampoo on: XZ rauhoittava shampoo, suklaa-vanilja. Pullo on vaaleanruskea, samaan sarjaan kuuluu myös hoitoaine. Samaa shampoota käyttää myös poikani jolla on lievä kalansuomutauti, hänellä päänahka on kuiva ja hilseilevä. Hän on kokeillut lähes kaikki apteekin tuotteet ja tämä on ainoa mistä on apua. Voin suositella eikä ole hinnan kiro.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Keskustelu
  7 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  1 kommentti

  Rekisteröitynyt
  10.12.2008 16:44

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,083s