jori-o

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9
 • Silja vai Viking Line? 10.2.2014 22:07

  Tuli käytyä Vikingin Mariellalla Tukholmassa. Tullessa meinasin syödä nakkikeittoa (lihapullia ei ollut tarjolla) ja olin jo laittanut annoksen valmiiksi lautaselle ja kysyin gluteenitonta leipää, niin tarjoilija kertoin ettei keitto ollut gluteenitonta. Gluteeni oli kuulemma nakeissa!!!!!!!!!! Mistähän Vikingline nakit hankkii - ei ainakaan Suomesta.
  Suomessahan ei vehnää saa makkaroihin laittaa, vain ryynimakkaroihin ohraa.

  jori-o

 • Gluteenitonta Tallinnassa? 27.12.2013 17:55

  Tuli käytyä joulumatkalla Tallinnassa. Asuin Radisson Blue hotellissa. Aamiaisella sai pyydettäessä Moilasen gluteenitonta leipää ja muut ruoat olivat aika hyvin merkittyjä. Minulle kuului aaton illallinen seisovasta pöydästä ja sielläkin toimi kaikki hyvin.
  Muina kertoina söin Virun Amarillossa, Kalle Kustaassa ja Restoran Talukörts'issä. Kysyin suomeksi tai englanniksi gluteenitonta syömistä, kaikissa paikoissa meni ruokailu hyvin.

 • Puerto de la Cruz, Teneriffa 15.8.2013 11:57

  Kopioin tuolta gluteenitonta Kanarialla osiosta omat kirjoitukseni.
  Taalla ollaan. Leipaa loytyi Mercadona-nimisesta liikkeesta keskustasta Chargon aukiolta makea ylos.
  Syomassa olen kaynyt kaksi kertaa La Herreriassa ja Regulossa, Gallinerossa (Manun paikassa) ja tanaan La Papayassa. Kaikissa paikoissa on saanut gluteenitonta ruokaa, mutta leipaa vain Herreriassa.
  Aurinkomatkojen lomaoppaassa oli Puerto de la Cruzista seuraavaa tietoa: La Pazin alueella olevassa myymälässä SM2000 leivotaan gluteenitonta leipää ja rantakadulla olevassa kahvila/myymälässä olisi myös gluteenitonta leipää myynnissä. Täytyy ensi kuussa tarkistaa asia.
  Kävin yhtenä iltapäivänä katsomassa, mutta taisi olla loppu. Eli leiponevat aamuisin.
  Tähän vielä:
  Molemmista Mercadoneista löytyy gluteenitonta leipää. Erittäin hyvää paahtoleipää.

 • liiton keskustelupalsta 17.4.2013 22:01

  Hei!

  Onko keliakialiiton keskustelupalsta jumissa.
  Minä en ainakaan päässyt sisään.

  jori-o

 • Schärin leivät poistuneet S-ketjusta? 17.2.2013 10:34

  Reetta kirjoitti:
  Vuohelaa on nyt tullut enempi, kun taas kerran laitoin palauteviestiä S-ryhmälle, että Vuohelan leivät loppu klo 17 mennessä perjantaina (tulevat perjantaina).

  Taitavat nuo idiootit gluteenittomat karppaajat syödä kaikki gluteenittomat leivät pois. Keliapuodissakin oli leivät loppuneet. Onneksi on tilaus melkein aina vedossa.

  jori-o

 • Hyvä aamiainen 24.1.2013 10:21

  Tänään tuli keitettyä tattarihiutale-tattarijauhopuuros.
  Olin vahingossa ostanut jauhoa hiutaleiden sijaa.
  Oli ihan hyvää.

  jori-o

 • Puerto Rico/Playa de Amadores 26.9.2012 14:38

  En ole Amadoresissa käynyt Puerto Ricossa kylläkin pari kertaa, viimeeksi kait kuutisen vuotta sitten. Muistan viime käynnistäni sen verran, että yksi tarjoilija kielsi minua syömästä Mojo-kastiketta. Oli todennäköisesti laitettu vehnää sekaan.
  Olen itse pärjännyt matkoillani kielikäännöksellä ihan hyvin.

 • HKI luontaisesti gluteeniton kahvila 1.7.2012 20:13

  jori-o kirjoitti:
  Olin äitienpäivänä menossa kahvilaa. oli kiinni. Harmitti hieman. Oli kuitenkin asiaa muutenkin Helsingin keskustaan, joten ei ihan pahasti käynyt.

  jori-o

  Olin taas tänään menoss kahvilaan. Olivat laittaneet sen kiinni. Täytyy miettiä tuleeko seuraavaa kertaa ollenkaan.

  jori-o

 • Juhlien tarjottavat 18.5.2012 12:11

  Tuli joku vuosi sitten oltua 50+50 eli satavuotisjuhlissa. Edelläni kahvipöytää kiertävä sanoi että otanpahan tuostakin ja samalla kakkulapiolla otti myös gluteenitonta. Minä siirsin viillon sivuun ja aloitin kakun uudelleen. Mitään en kuitenkaan sanonut.

  jori-o

 • HKI luontaisesti gluteeniton kahvila 13.5.2012 15:37

  Hillevi kirjoitti:
  Keskiviikkona yritin mennä kahvilaan herkuttelemaan. Mannerheimintien jalkakäytävällä oli ulkostandi toivottamassa tervetulleeksi...mutta ovi olikin kiinni ja ovessa pieni ilmoitus: olemme talvilomalla/avaamme taas 20.03. Samanlaiset mainokset olivat esillä myös musiikki- ja finlandiatalon tienhaarassa. Eikö niitä voitu siirtää syrjemmälle loman ajaksi vai unohtuivatkohan vaan.

  Olin äitienpäivänä menossa kahvilaa. oli kiinni. Harmitti hieman. Oli kuitenkin asiaa muutenkin Helsingin keskustaan, joten ei ihan pahasti käynyt.

  jori-o

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  84 viestiä, 9 aloitusta

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  6.3.2009 14:29

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,048s