ponipimu

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Kauppojen hintataso 11.7.2012 12:36

  minä tykkään myös s-ryhmän pankkipalveluista, vaikka rahan siirto osuuspankista kestääkin pari päivää.

  mutta s-pankin kortilla kun maksaa niin samalla kertyy maksutapaetua, joka on ihan mukava lisä normaaliin bonukseen.

  taloustili pysyy kätevästi erillään muista tileistä s-pankissa.

  kaupassakin on kätevää kun yhdellä kortilla hoituu kaikki.

 • Kauppojen hintataso 10.7.2012 22:30

  just kävin katsomassa s-tililtä että kesäkuun bonuksia oli maksettu yli 100 e ja maksutapaetua 10 e.

  aika paljon. meillä 5 hlö perhe ja keskitetään s-ryhmään, ja tulosta tulee.

  remonttia tehdään ja paljon on ostettu terrasta tavaraa, ja kun oli tuplabonus-päivät toukokuussa ostin mm. wc-pytyn vaikka sitä tarvittiin vasta nyt.

  samoin hevostarvikkeita ja rehuja ostetaan agrista, niistäkin kertyy mukavasti bonusta.

  k-ryhmästä ostan tiettyjä tarjouksia, jotka sillä hetkellä on halvempia kuin s-ryhmällä ja vasta ostettiin askosta uusi matto, tarjouksessa sekin.

  ja yksi kätevä tapa säästää on sekin että ostaa pantilliset juomat s-ryhmästä, kerää niistä bonukset, mutta palauttaa hylsyt johonkin muuhun kauppaan, kuten minä sinne k-ryhmään, ja pullopanteilla sitten ostan sen miniluumutomaattirasian 1e.

 • Työnantajan kustantamat tarjoilut 27.6.2012 23:13

  oho, kaverit sai mansikkakakkua, minä muffinsseja, peräti 2kpl, mutta pieniä sellaisia, oliko tj reilulla päällä?

  saas nähdä jatkossa, oliko vain kertaluonteinen tarjoilu. mutta olipa kiva kun ei tarvinnut pelkkää kahvia juoda 60 hengen kakutellessa.

 • Työnantajan kustantamat tarjoilut 26.6.2012 17:43

  jahans, huomenna on sitte kakkujuhlat töissä. tiedustelu paikalliseen leipomoon kertoi että gluteeniton leivos maksaa 2,87e. lienee kuitenkin liian kallista työnantajalle... gluteenitonta pullaakin löytyy, kertoi leipuri.

  noh, minä tulen huomenna kertomaan lusikoinko tyhjää lautasta.

 • Työnantajan kustantamat tarjoilut 21.6.2012 22:03

  joo en minä niistä menneistä kahdesta vuodesta välitä.

  kysyin kakun tilaajalta voisiko tilata minulle gluteenitonta. oli kysynnyt ylemmältä taholta lupaa, ja sitä ei ollut herunnut. tämä tapahtui jo kuukausi sitten. selitys oli juurikin se että kenellekkään ei tilata mitään erikoisia.

  eilen sitten kävin itse toimitusjohtajalta kysymässä tästä tulevasta kesäkahvituksesta, voisinko saada gluteenitonta kakkua, ja vastaus oli edelleen että ei, ja kun se maksaa niin paljon ja kohta kaikki alkaa vaatimaan jotain erikoista.

  selitin että tämä ei ole mikään dietti vaan sairaus, että en voi syödä mitään venhää, ohraa ja ruista. tj sanoi että tietää kyllä, mutta edelleen että se tulee niin kalliiksi ja kun pitää säästää jne.

  en sitten enempiä kysellyt, kun kerta oli niin vaikiaa, ja oli kyllä paskat fiilikiset koko loppupäivän.

  mietinkin nyt josko jättäisi koko kahvitilaisuuden välistä.

 • Työnantajan kustantamat tarjoilut 21.6.2012 12:28

  no sehän nyt on selvä asia että jos asiaa aletaan enempikin ruotimaan niin silmätikuksi joudun väistämättä ja saan nillittäjän leiman otsaani.

  kakkua töissä syödään kerran kuukaudessa, se on perua 15vuoden takaa jolloin saimme palkkioksi hyvästä myynnistä kakkua. perinne on sitten jatkunut joka kuukausi. eli olen tässä kahden vuoden aikana seurannut sivusta kavereiden kakun syöntiä.

 • Työnantajan kustantamat tarjoilut 21.6.2012 01:01

  meillä on töissä ens viikolla kesäkahvitus ja lomalahjojen (paitojen tms.) jakelu. Koko työporukka kokoontuu ja tj pitää jonku puheen, päälle kahvit ja kakkua.

  kävin sitten tänään kysymässä saisinko gluteenitonta kakkua, ei kuulemma aleta kenellekkään tilaamaan mitään erikoista, on kuulemma niin kallistakin ja plaa plaa.

  olinpa hieman tyrmistynyt, siis mun pitää kattella vierestä kun kaverit vetää kakkua.

  onkohan jokin säädös tai laki tai jotain olemassa jotta minäkin voisin vaatia kakkua. Onko ainoat keinot olla vain hiljaa tai nostaa syyte syrjinnästä, epätasaarvoisesta kohtelusta tms. jonka seurauksena joudun silmätikuksi.

  en ole aiemmin käynyt kyselemässä gluteenitonta tarjoilua koska sairauteni todettiin äitiysloman aikana, ja en vain ole viitsinyt vaatia mitään tässä parin vuoden aikana, nyt vaan alkoi tuntumaan että ospa kiva syödä kakkua.

 • Vain lievästi kohonnut vasta-ainearvo? 5.6.2012 18:02

  sairaaloissakin on eroja, meillä aikoinaan oli keväällä verikokeet ja lähete lähti tähystykseen, johon sanottiin olevan jonoa, syksylle luvattiin.

  aloin sitten soittelemaan loppukesästä suoraan sairaalaan lastenpolille että mikä on tilanne tähystyksen kanssa, koulukin alkaa kohta joten olisi hyvä saada diagnoosi heti jotta ruokailu sujuu heti koulun alettua. siellä reipas täti sitten otti asiaksi ja laittoi vauhtia rattaisiin, päästiin peruutuspaikalle parin viikon sisään. tähystys tehtiin nukutuksessa.

  kannaattaa olla aktiivinen.

 • Matkavinkit 5 v:lle 31.5.2012 23:12

  niin ja joskus olen miettinyt voiko leivinpaperista tehdä "paahtopussia" ja uunissa voi tehdä lämpimiä voileipiä. vink vink.

 • Matkavinkit 5 v:lle 31.5.2012 23:11

  Tervetuloa Pohjanmaalle! Matkaatko etelä-, keski- vai pohjois-pohjanmaalle?

  leivän kuivuminen ei varmasti haittaa, nehän voi jauhaa vaikka korppujauhoiksi, mutta homehtuminen on hankalampi juttu.

  paahtopusseja löytyy ihan suuremmista ruokakaupoistakin, ja ainakin Kokkolan prismassa niitä on ja vielä PALJON halvempiakin kuin liitosta tilaamalla. Tästä on keskusteltu jo aiemminkin ja siihen keskusteluun olen laittanut hinnan jolla prisma niitä myy. En nyt ehdi sitä keskustelua etsimään mutta koita sinä.

  Hauskaa lomaa!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  239 viestiä, 22 aloitusta

  Kommentit
  15 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  29.5.2009 00:37

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,04s