ponipimu

Keskusteluviestit

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 • Todennäköisesti keliakia? 21.7.2011 23:11

  ja lisään vielä tuohon hengitystieoireisiin että juurikin näilläkin sivuilla mainitaan se yhtenä oireena keliakiaan, katsokaapa vaikka itse tuolta yläpalkin "keliakia"-nappulasta.

 • Todennäköisesti keliakia? 21.7.2011 23:05

  Katjahei: niin missä tätä keskustelua sitten pitäisi jatkaa? Sinähän sait jo omaan kysymykseesi vastauksen, eli sulla todettiin keliakia. Me muut jatkamme tässä topikissa nyt, sinä voit kirjoitella jossain muualla. Meillä muilla on vielä paljon selvitettäviä asioita oireista, niitä kun voi olla vaikka minkälaisia. ja just vaikka niitä hengitysvaikeuksia ja selkäkipuja.

  ne jotka tähän ovat kirjoittaneet, jatkavat luontevasti tässä, koska uuden otsikon tekeminen on aivan turhaa ja kaikki eivät sinne löydä, joten vedä henkeä, istu alas ja liity muiden keliaakikkojen joukkoon, opit vielä paljon sairaudestasi.

 • Mc Donaldsin ranskalaiset ja hampurilainset 21.7.2011 22:55

  Sussu2: aloitusviestissä kerrot että mäkkäri ilmoittaa sivuillaan että ranskalaisissa saattaa olla gluteenia.

  niin siis missä sivuilla näin seisoo?

  onneksi Jezu kaivoi faktaa esille, minä kyllä edelleenkin syön silloin tällöin mäkkärissä, ja arvot ovat pysyneet kurissa.

 • Leivän paahtosuoja? 21.7.2011 15:07

  oho, ei nyt tartte hiiltyä kuitenkaan.

  kyllähän paahtopusseja myyvät muutkin kaupat, prisma on vain se minun kauppani "täällä maaseudulla korvessa" jossa yleensä asioin, citymarketissa ja isoimmissa tavarataloissa paahtopussit kuuluvat varmasti valikoimiin.

  tuskin kukaan pelkkiä paahtopusseja lähtee kaupasta hakemaan, samalla sitä kun voi hoitaa monta asiaa ja ostosta, jolloin pusseille ei tule kilometrikustannuksia.

  minusta tuo 13e on niin kallis, että mieluusti neuvon ostamaan kaupasta, etenkin jos nyt joku sattuu vaikka kesälomareissulla ajamaan prisman ohi.

  ja loppuun tehtävä kaikille, bongailkaa paahtopussien hintoja ja tulkaa kertomaan tänne, vertaillaan sitten mistäpäin suomea löytyy halvimmat.

 • Leivän paahtosuoja? 20.7.2011 11:17

  eilen kauppareissulla tarkistin paahtopussien hinnan ja arvatkaapa mikä se oli?

  3.70e 2kpl paketissa, Kokkolan prisma.

  miten herran jestas keliakialiitto voi rahastaa 13e-postikulut, alkää hyvät ihmiset menkö lankaan, muutenkin kaikki gluteeniton maksaa niin miksi pitää vielä kiskoa hintaa tälläisistä tuotteista, saisivat jakaa niitä ilmaiseksi liittoon liittyville.

 • Mc Donaldsin ranskalaiset ja hampurilainset 18.7.2011 21:34

  siis milloin tämmönen ilmoitus on mäkkärilta tullut? mulle on aina jopa ravitsemussuunnittelija vannonut että menkää mieluummin mäkkäriin kuin heseen, siellä paistetaan ranskalaiset omassa rasvakeittimessä.

  näin on myös keliakialiiton jäsenyyspostissa tulleessa esitteessä pari vuotta sitten mainostettu, nyt sitten vesittävät tämänkin homman?

  ketähän tässä nyt sitten taas uskoo? voisko joku laittaa linkkiä sinne sivulle missä näistä omenapiirakoista mainitaan?

 • Leivän paahtosuoja? 18.7.2011 00:22

  tuo keliakialiiton hinta 13e +postikulut on SIKAHINTA!!!

  prismassa samoja paahtopusseja puolet tuosta hinnasta ja pussit löytyy sieltä leivinpaperiosastolta, siellä siis missä on pakastepussit ja uunipussit ym. säilytysasiat keittiöön.

  voi olla äkkiseltään hankala löytää, Kokkolan prismassa ovat ylähyllyllä kapeassa välissä, piti vähän aikaa etsiä mutta löytyi sitten.

 • Kakkua leipäkoneella? 13.7.2011 19:16

  jotenki outoa että jollain ei ole uunia?

  mutta, oletko koskaan tehnyt juustokakkuja?

 • Todennäköisesti keliakia? 9.7.2011 00:51

  mä olen kuullut yhteyden keliakia ja hengitystieoireet, en vain muista mistä, ja on myös omakohtaisia kokemuksia.

  vilja-allergisella tämä on ihan selkeä oire, hengitystiet salpautuvat ja turpoavat, olettehan kuulleet analyfaktisesta reaktiosta (vai miten se nyt kirjoitetaan)?

 • Todennäköisesti keliakia? 8.7.2011 00:55

  mulla on aina ollut poskiotelovaivoja, ihan parikymppisestä lähtien, keliakia todettiin v 2009 35 vuotiaana.

  poskionteloissa kasvaa polyyppeja, ja astmakin on vastikään todettu, käytän siis säännöllisesti nenäsumutteita, astmalääkitystä ja kausiluontoisesti antihistamiineja. allergiaa on, eli siitepölyt ja eläimet, hevosia on silti pihassa tallillinen ja hengissä olen edelleen.

  selkäoireita löytyy, johtuu lannenikaman kompressiomurtumasta, huonoista työasennoista ja työn raskaudesta.
  muitakin vaivoja on mahtunut elämään, joista näin jälkeenpäin syytä keliakiaa. mm. lukuisat "naisten vaivat".

  mielenkiintoista elämässäni on tällä hetkellä se että parin vuoden gluteenittomasta (ja laktoosittomasta) ruokavaliosta huolimatta vatsani oli jatkuvasti kuralla, vaikka muut oireet helpottivat, ja vasta tämän vuoden alussa kun söin älyttömän vahvan kortisonikuurin nenäpolyypeihin, vatsa on toiminut normaalisti.

  sairastinko keliakian lisäksi jonkin suolistotulehduksen johon vain kortisoni auttoi? mene ja tiedä mutta nyt voin paremmin kuin pitkään aikaan, eikä elämä pyöri "persreiän ympärillä" noin niinku kärjistettynä.

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  239 viestiä, 22 aloitusta

  Kommentit
  15 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  29.5.2009 00:37

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,042s