Joulun gluteeniton kuvakilpailu: #semperjoulu

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tässä kuvakilpailussa Semper ja Glu.fi hakevat jouluisia tunnelmia. Käy lataamassa Instagramiin kuva Semper jauhoseoksella leipomastasi jouluherkusta tai jouluvalmisteluistasi hastageillä #semperjoulu ja #gluteeniton.

Osallistuminen on äärettömän helppoa ja viisi kappaletta 30 euron arvoisia Semperin herkkupaketteja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Osallistu joulun kuvakilpailuun

Kilpailu on päättynyt ja voittajat arvotaan lähipäivinä. Voittajiin otetaan yhteys henkilökohtaisesti - muistakaa tsekata Instagraminne Direct Messages -kansio! Suuri kiitos kaikille osallistuneille! Kuvakisoja tulee varmasti myös jatkossa...

Kilpailuun osallistuneita Instagram-kuvia

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isona. Alkuperäinen kuva avautuu websta-palveluun.

Kilpailuun osallistuneita kuvia Glu.fissä

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaisena.

Mikä ihmeen Instagram?

Se on ilmainen kuvienjakopalvelu. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, kommentoida toisten Instagramin käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Voit ladata Instagramin uusiin Nokian puhelimiin sekä Apple- ja Android-laitteisiin.

Lisäsin kuvan, mutta se ei näy. Mitä tehdä?

Huomaa, että Instagram-tilisi Posts are Private -toiminto tulee olla Off-asennossa, jotta voit jakaa kuvasi kilpailusivulle. Jos et halua "avata" tiliäsi, voit lisätä kuvan Glu.fin Kuvat-osioon tästä.

Muista myös kirjoittaa #semperjoulu ja #gluteeniton -hashtagit oikein.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

©2019 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,027s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat Glu.fin sisäpiiriin, liity Gluteeniton-ryhmään Facebookissa!Ei kiitos, olen jo mukana!