Lisää gluteeniton tuote

Lisää tiedot gluteenittomasta tuotteesta. Mitä enemmän kerrot tuotteesta sen parempi. Voit vielä myöhemmin muokata lisäämiäsi tietoja.

Tuotelistaan voi lisätä kaikki gluteenittomat tuotteet, paitsi täydelliset itsestäänselvyydet kuten banaanit. Gluteenittomuuden "todisteeksi" riittää gluteeniton-teksti tai -merkki pakkauksessa, gluteenittomuus-tieto valmistajan tuotelistauksessa tai valmistajalta saatu kirjallinen vahvistus tuotteen gluteenittomuudesta.

Huomio! Tuotteisiin liittyvät vinkit tulee lisätä vinkkipalstalle.

Pakollinen kenttä on ilmaistu merkillä *

Tuotetiedot

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Hae tuotteistaKirjoja edullisesti

Gluteenitonta ruokaa koko perheelleGluteenitonta ruokaa koko perheelle
Leivo gluteenitonta. Herkkuja koko perheelle.Leivo gluteenitonta. Herkkuja koko perheelle.
Mitä saisi tarjota? - Ruoka-allergisten keittokirjaMitä saisi tarjota? - Ruoka-allergisten keittokirja
Keliakia-kirjaKeliakia-kirja
Leivo arkeen ja juhlaan - vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalioLeivo arkeen ja juhlaan - vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalio

Uusi Eduskunta

Katso listaus, ketkä kansanedustajat lupasivat tukea ruokavaliokorvauksen korottamista. Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin.