CrazyBakers of Sweden Half-pipes näkkileipä/ Crispbread, 360 g

Gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
CrazyBakers of Sweden Half-pipes näkkileipä/ Crispbread, 360 g

Näkkileipää Ruotsista. Tuote sisältää sekä vehnätärkkelystä että maitoa. Puolikuun muotoinen pakkaus ei ole tarpeeksi tiivis, joten tuote on rakenteeltaan liian pehmennyt näkkileiväksi. Väriltään selvästi luontaisesti gluteenittomia näkkileipiä tummempaa, johtunee tattarista. Maku OK.

Pakkaukseen on merkitty tuotteen gluteenittomuus. Suomenkielisessä tuoteselosteessa on joitakin kirjoitusvirheitä ja tarkempi erittely lisätyistä vitamiineista puuttuu.

Sisältö
Gluteeniton jauhoseos (vehnätärkkelys (gluteenia max. 2 mg/ 100 g), laktoositon, rasvaton maitojauhe, sokerijuurikaskuitu, sokeri, suola, sakeuttamisaine (E412), vitamiinit ja rauta, sakeuttamisaine (E464), hapatteet (E450 ja E500)), tattarijauho, margariini (kasviöljy ja -rasva, vesi, suola, emulgointiaine (E471), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi), kuivahiiva, oligofruktoosi, johanneksenleipäpuujauhe, vitamiinit ja rauta.

Ravintosisältö
100 grammaa sisältää: energiaa: 370,7 kcal/ 1 551,2 kJ, proteiinia: 4,4 g, hiilihydraatteja: 78,5 g, josta sokereita 4,9 g, rasvaa: 2,3 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,2 g, ravintokuitua: 7,1 g, natriumia: 0,5 g.

Allergiainfo
Gluteeniton, laktoositon.

 • Valmistaja
  CrazyBakers of Sweden
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Hinta
  3,02 euroa.
 • Ostopaikka
  Hemköp, Tukholma, Ruotsi.
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (1)

 • KatjaRa 31.8.2011 15:24

  Tämä on hyvää! Mun ostama pakkaus oli kyllä ihan tiivis, ei ollut näkkäri pehmennyt niin kuin kuvauksessa kerrotaan käyneen.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  LG1982 
 • Lisätty
  23.5.2011 12:38
 • Muokattu
  23.5.2011 12:40

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,038s